Superonline 20Mbit fiber internet paket veri kaybı

Emre Köse

Hectopat
Yer
Ankara
Turckell Superonline 20 Mbps fiber internet kullanıyorum. Sorun şu ki LoL ya da CS:GO oynarken ping 57 civarı olmasına rağmen karakter geri geri yürüyor, sürekli bağlantı problemi yaşıyorum (oyuna bağlanamama), ya da 2 saniye sonra ateş ediyor. Sorun da internetimde büyük ihtimalle çünkü oyundan kopunca Skype'tan da kopuyorum. Biraz araştırma yaptım paket veri kaybı olabileceğini öğrendim. ICSI Netalyzr bu adresten test yapmamı önerdiler yaptım ve %18,5 veri kaybı olduğu yazıyor. Bunun dışında emin olmak için ne gibi testler yapabilirim ya da sorun hakkında önerileriniz, düşünceleriniz nelerdir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eminim de artık çözüldü. Müşteri hizmetlerinden arayıp yeni bir kampanya olduğunu ve hızı 50Mbps'e yükselttiklerini söylediler. Sorun yok şuan. O veri kaybı sorunu da sadece AKK'yi aşıp hız 3Mbps'e düştüğünde oluyordu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı