Superonline 25 Mbit video takılma sorunu

Suntheater

Megapat
Daha fazla  
Turkcell Superonline kullanıcısıyım. 25 Mbit kotasız internetim var. Kullandığımdan bu yana sıkıntı çıkmadı fakat bugün, Youtube'da videoya basınca videonun ilk başta yüklenmesi 3 4 saniyeyi buluyor sonra açılıyor. Normalde direkt en yüksek çözünürlükte açılırdı. Aynı şekilde internetten hangi player'dan, hangi siteden dizi izlersem izleyeyim en düşük çözünürlükte bile donuyor. Buna rağmen download yada upload hızımda sıkıntım yok. Bir şeyleri normal hızında indiriyorum ve hızını test ettiğimde de normal çıkıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun 1 haftadır bende de var. 50 Mbit hızım var ama videolarda 1 Mbit zor alıyor. 360p kalite de izliyorum 1 haftadır her şeyi.

Sadece bilgisayarda değil telefonda da aynı sorun var. Ethernet kablosunu takıp denedim bilgisayara yine aynı şey sorun superonlinede yani.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı