Superonline abonelik iptali

Makaleler
1
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Esnaf
Herkese merhaba...
Şu an Superonline kullanmaktayım, 4-5 senedir kullanıyordum sorun olmuyordu fakat son 1 ayda iyice çileden çıkardılar. Neredeyse 1 aydır internet hızı ve ping sorunu ile karşı karşıyayım. Modeme güncelleme atılıyor, bağlantı kontrolleri sağlanıyor, hız testi yapmam isteniyor fakat çözülmedi. Bina sakinleri olarak caddemizden geçen fiber altyapısını binamıza istedik, dilekçe yazdık, imza topladık, verdik, tık yok. Arıza kaydı açılıyor, sorununuz çözüldü deniliyor ama değişen bir durum maalesef yok. İptal ettirmek istiyorum, taahhüt ekim 2022'de biteceği için 1.200₺ civarı cayma bedeli çıkarıyorlar. İşim gereği, interneti çok aktif kullanan bir bireyim. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan destek, öneri, taktik vb. bekliyorum.

Hat değerlerimi aşağıda paylaştım.
16 Mbps download (10-12 arası)
1 Mbps upload.
150-400 ms arası ping.

Dosya Ekleri

• resim_2021-11-17_042914.png
    resim_2021-11-17_042914.png
    42,7 KB · Görüntüleme: 161
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmıyorlar. Sebebi ise ADSL paketinin Reeder M7 GO tablet kampanyası şeklinde olması. Sözlü onay vermiştim. Taahhütname bitimine yakın tarihte, taahhüt süresini uzatmak için.
Tablet kampanyası için alınan ücreti peşin ödemek isterseniz ne kadar bir meblağ çıkıyor onu sorun. Diğer şekilde taahhüt bitene kadar beklemeniz yada taahhüt cayma bedelini ödemeniz gerekiyor.

Herkese merhaba...
Şu an Superonline kullanmaktayım, 4-5 senedir kullanıyordum sorun olmuyordu fakat son 1 ayda iyice çileden çıkardılar. Neredeyse 1 aydır internet hızı ve ping sorunu ile karşı karşıyayım. Modeme güncelleme atılıyor, bağlantı kontrolleri sağlanıyor, hız testi yapmam isteniyor fakat çözülmedi. Bina sakinleri olarak caddemizden geçen fiber altyapısını binamıza istedik, dilekçe yazdık, imza topladık, verdik, tık yok. Arıza kaydı açılıyor, sorununuz çözüldü deniliyor ama değişen bir durum maalesef yok. İptal ettirmek istiyorum, taahhüt ekim 2022'de biteceği için 1.200₺ civarı cayma bedeli çıkarıyorlar. İşim gereği, interneti çok aktif kullanan bir bireyim. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan destek, öneri, taktik vb. bekliyorum.

Hat değerlerimi aşağıda paylaştım.
16 Mbps download (10-12 arası)
1 Mbps upload.
150-400 ms arası ping.

Hocam keşke 3 aylık falan deneme alsaydınız.
Bizde de ms sıkıntıları var biraz. Türk Telekom kullanıyoruz neyse ki.

Tablet kampanyası için alınan ücreti peşin ödemek isterseniz ne kadar bir meblağ çıkıyor onu sorun. Diğer şekilde taahhüt bitene kadar beklemeniz yada taahhüt cayma bedelini ödemeniz gerekiyor.
Böyle bir seçenek maalesef yokmuş. Taahhütün bitmesini veya 1.200₺ cayma bedelini ödemem gerekiyormuş.
@VENGEANCE ANGEL, aylarca kullanamadığım ADSL hizmetini, hizmet alamamam gerekçesiyle cayma bedelsiz iptal ettirmiştim. Ama sizin durumunuz farklı, sanmıyorum iptal edileceğini.
Ben de keza aynı şekilde taahhüt edilen hizmeti alamıyorum. Sürekli bina altyapısı sorunlu diyorlar. Biz de babadan öğrendik birkaç bişey (elektrik, telekomünikasyon), binaya baktık ettik sorun yok daha da olmadı Türk Telekom Pursaklar Bölge Amirliği'nden ekip çağırdık hatır gönülle. Binada hiçbir problem olmamasına rağmen sürekli aynı şeyi zırvalıyorlar. Tüketici Haken Heyeti'ne falan başvurmayı düşünüyorum ama olumlu sonuçlar alabilecek miyim emin değilim.
Hocam selamlar. Geçmek istediğiniz paketin fiyatı mevcut kullandığınız paketten yüksek mi?
Dediğim gibi 16 Mbps Reeder M7 GO tablet kampanyalı tarifedeyim. 120₺ ödüyorum aylık. 40-45 Mbps civarı VDSL destekliyor binamız. 50 Mbps VDSL fiyatı da 130 ₺.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı