Çözüldü Superonline abonelik iptalinde modem nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emin Dmr

Hectopat
Selam arkadaşlar, ben şu anda devam eden aboneliğimde Huawei HG255s routerini kullanıyorum. Modem 3G-4G interneti desteklediğinden elimdeki VINN ile internete bağlanabiliyorum. Ben aboneliği iptal ettirince ve modemi vermeyince kaç TL modem bedeli öderim? (bu arada 2018'den beri aboneliğim sürüyor.)

Çözüm
Modem ücreti sürekli güncelleniyor. En son 500TL olarak aklımda kalmış. Fazlası var, eksiği yoktur. Net rakamı müşteri hizmetleri söyler.

Güncelleme: Online işlem merkezinden dokümanlarınıza bakın. Orada mevcut paketinizin dokümanlarında modem bedeli yer alıyordur.
Modem ücreti sürekli güncelleniyor. En son 500TL olarak aklımda kalmış. Fazlası var, eksiği yoktur. Net rakamı müşteri hizmetleri söyler.

Güncelleme: Online işlem merkezinden dokümanlarınıza bakın. Orada mevcut paketinizin dokümanlarında modem bedeli yer alıyordur.

Çözüm

Biraz uzun zaman oldu ama çözüm olarak işaretledim hocam. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı