Superonline ADSL hız problemi

Makaleler
2
Yer
Kocaeli izmit
Daha fazla  
Meslek
Hemşirelik
Yaklaşık 5 gündür internetim de işlem yapamayacak kadar düşük hız alıyorum:

1567698811990.png

4. kere aradım superonline'ı fakat alt yapım türk telekom olduğundan sorunu oraya bağlıyorlar ve onlara şikayet talebi oluşturuyorlar. Türk telekomdan birisi aradı 3 gün önce "Kardeşim ben seni düşündüğümden aradım, hattını 4 MGBS'e çektir öyle bakalım sizin orası desteklemiyor. Superonline'ın hiç evinize gelip inceleme yaptığını gördünüz mü sürekli bizi öne sürüyolar." dedi. Ama ben bu güne kadar 12 MGBS paket kullanıyordum ve 11.25 MGBS hız alıyordum. Yoruldum artık aynı şeyleri konuşmaktan, yapmaktan. Modem sinyal atıyorlar yok ışık geldi mi yok bilmem ne vs. vs.

Oyun oynanmıyor video desen 240P gerçekten PC'ye oturasım bile kalmadı. Ne yapmalıyım sizce?

Yaklaşık 5 gündür internetim de işlem yapamayacak kadar düşük hız alıyorum:

Eki Görüntüle 435593

4. kere aradım superonline'ı fakat alt yapım türk telekom olduğundan sorunu oraya bağlıyorlar ve onlara şikayet talebi oluşturuyorlar. Türk telekomdan birisi aradı 3 gün önce "Kardeşim ben seni düşündüğümden aradım, hattını 4 MGBS'e çektir öyle bakalım sizin orası desteklemiyor. Superonline'ın hiç evinize gelip inceleme yaptığını gördünüz mü sürekli bizi öne sürüyolar." dedi. Ama ben bu güne kadar 12 MGBS paket kullanıyordum ve 11.25 MGBS hız alıyordum. Yoruldum artık aynı şeyleri konuşmaktan, yapmaktan. Modem sinyal atıyorlar yok ışık geldi mi yok bilmem ne vs. vs.

Oyun oynanmıyor video desen 240P gerçekten PC'ye oturasım bile kalmadı. Ne yapmalıyım sizce?
Başka bir sağlayıcıya geç veya btk ya şikayette bulun.

Başka bir sağlayıcıya geç veya btk ya şikayette bulun.
BTK şikayetine bulunmayı düşüneceğim maalesef başka sağlayıcıya geçemiyorum, taahhüt meselesi.
Modem arayüzüne girip davetsiz misafir kontrolü yaptınız mı?
Hız testi yaptığım zaman sadece PC bağlıydı modeme kabloyla oda. Wİ-Fİ kapalı şekilde yaptım testi. Hiç farketmiyor.

Bu ve buna benzer konu çok. Eğer eskiden o hızı alıp da şimdi alamıyorsan tek nedeni var santral mi deniyor ne deniyor oradan Superonline tarafından kısıtlanıyor. Yani bunun kablodur modemdir altyapıdır kullandığın cihazdır bunlarla alakası olduğunu pek düşünmüyorum. Arayıp aboneliğinizi bu sebepten ötürü kapatmak istediğinizi söyleyin o şekilde hızınız eski haline dönecektir.

Superonline'da bir dalgalanma sorunu var. İstanbul'da da var, Antalya'da da var Samsun'da da var. 25 olan hız bazen 10-20 arası geziyor baen 28 oluyor. Sebebini anlamadım ama altyapısal bir sorun gibi bu.
Benim ki hiç gezmiyor hocam hep çok düşük bugün tekrar arayıp şikayet edeceğimi söyleyeceğim.
Bu ve buna benzer konu çok. Eğer eskiden o hızı alıp da şimdi alamıyorsan tek nedeni var santral mi deniyor ne deniyor oradan Superonline tarafından kısıtlanıyor. Yani bunun kablodur modemdir altyapıdır kullandığın cihazdır bunlarla alakası olduğunu pek düşünmüyorum. Arayıp aboneliğinizi bu sebepten ötürü kapatmak istediğinizi söyleyin o şekilde hızınız eski haline dönecektir.
Taahhüt var Hocam malesef

@PODOLOG biraz tehditkar konuşun yani döverim falan demeyin tabii de kapattıracağım artık diye konuşun indirim bile alırsınız. Başka türlü modeme güncelleme yolladım kapatın açın diyor değişen bir şey olmuyor:) Biz 130 TL olan tarifeyi şu an 80 TL ödüyoruz düşünün:)

@PODOLOG biraz tehditkar konuşun yani döverim falan demeyin tabii de kapattıracağım artık diye konuşun indirim bile alırsınız. Başka türlü modeme güncelleme yolladım kapatın açın diyor değişen bir şey olmuyor:) Biz 130 TL olan tarifeyi şu an 80 TL ödüyoruz düşünün:)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Umarım çözülür, bir haftadır internet çöp. :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı