Superonline Hız Problemi

n2spec

Kilopat
2 senedir bir öğrenci apartında kalıyorum ve apartın ortak internetini kullanıyorum. Apart Superonline kullanıyor ve ben masaüstü bilgisayarımda interneti Wi-fi adaptörüyle kullanıyordum. İlk senenin ortalarına kadar internet çok iyiydi, kablosuz Speedtestte 25mbps indirme hızı görebiliyordum, indirmeleri 5mbps gibi bir hızla yapıyordu. Senenin sonlarına doğru internet aşırı kötü bir hal almaya başladı ve artık Google'a bile girememeye başladım, Speedtest yapmayı bırakın, sitesine bile giremiyordum. Altyapıda bir sorun yok, internetten baktığım ve Superonline müşteri hizmetlerine sorduğum kadarıyla altyapı yüksek hızda fiber destekliyor. İnternetin ortak olmasıyla da bir ilgisi yok çünkü şifreyi değiştirip tek başıma bağlanmaya da çalıştım yinede aynı hızı aldım. Ben bu sene kendi kaldığım daireye internet bağlatmayı düşünüyorum fakat Vodafone ve Superonline arasında kaldım. Superonline bağlatırsam aparttaki sorunun aynısını yaşar mıyım acaba bir fikri olan var mı?

Fiber altyapıysa Superonline veya Vodafone olması birşeyi değiştirmez çünkü altyapı Superonline'ın. Kaldığın yerin işletmesi tarafından uygulanan bir hız kısıtlaması var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı