Superonline altyapı çalışması sadece Superonline kullananları mı etkiler?

O zaman kesin Türk telekomdur dediğim gibi eve kadar fiber gelirse hangisi olursa olsun işinize yarar.
Ne kadar etkiler hızımı bu fiber, şu anda 16 MBPS NetSpeed kullanıyorum ama 10 MBPS anca alıyorum. NetSpeed aradığımda santrala uzaklığın fazla olduğunu ve altyapı yüzünden yavaş olabileceğini söylemişti. Önceden TTNET kullanıyordum yine aynı hızdı ama NetSpeed daha uygun ve taahhüt yok.

Ne kadar etkiler hızımı bu fiber, şu anda 16 Mbps NetSpeed kullanıyorum ama 10 Mbps anca alıyorum. NetSpeed aradığımda santrala uzaklığın fazla olduğunu ve altyapı yüzünden yavaş olabileceğini söylemişti.

Eve kadar ya da binaya kadar fiber çekerlerse hızın on katı olur en az.

Tabii ki paket yükseltmen lazım ben alt yapının destekleyeceği hızdan bahsediyorum.
Sorularımı mazur görün NetSpeed kullanıyorum, etkileyeceğinden pek umudum yok, zaten 100 MBPS gibi bir hız istemiyorum aldığım hızı kullanabilsem benim için yeterli olacak.

Sorularımı mazur görün NetSpeed kullanıyorum, etkileyeceğinden pek umudum yok, zaten 100 Mbps gibi bir hız istemiyorum aldığım hızı kullanabilsem benim için yeterli olacak.

Tabii ki soracaksınız hocam burası forum.
NetSpeed'te Telekom alt yapısını kullanır size yine faydası olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı