Mahallemizde bir altyapı çalışması var. Sorduğuma göre fiber altyapı döşüyorlarmış ve Superonline'mış. Bu sadece Superonline kullananlarımı etkiliyor yoksa bu yenileme tüm kullanıcıları etkiler mi?
Ne kadar etkiler hızımı bu fiber, şu anda 16 MBPS NetSpeed kullanıyorum ama 10 MBPS anca alıyorum. NetSpeed aradığımda santrala uzaklığın fazla olduğunu ve altyapı yüzünden yavaş olabileceğini söylemişti. Önceden TTNET kullanıyordum yine aynı hızdı ama NetSpeed daha uygun ve taahhüt yok.O zaman kesin Türk telekomdur dediğim gibi eve kadar fiber gelirse hangisi olursa olsun işinize yarar.
Ne kadar etkiler hızımı bu fiber, şu anda 16 Mbps NetSpeed kullanıyorum ama 10 Mbps anca alıyorum. NetSpeed aradığımda santrala uzaklığın fazla olduğunu ve altyapı yüzünden yavaş olabileceğini söylemişti.
Nasıl yani ama paketim 16 MBPS?Eve kadar ya da binaya kadar fiber çekerlerse hızın on katı olur en az.
Nasıl yani ama paketim 16 Mbps?
Sorularımı mazur görün NetSpeed kullanıyorum, etkileyeceğinden pek umudum yok, zaten 100 MBPS gibi bir hız istemiyorum aldığım hızı kullanabilsem benim için yeterli olacak.Tabii ki paket yükseltmen lazım ben alt yapının destekleyeceği hızdan bahsediyorum.
Sorularımı mazur görün NetSpeed kullanıyorum, etkileyeceğinden pek umudum yok, zaten 100 Mbps gibi bir hız istemiyorum aldığım hızı kullanabilsem benim için yeterli olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.