Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #11 Neden iptal ettiniz peki söylemek isterseniz tabii.
Keremo011 Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 346 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #12 Yusuf Can dedi: Neden iptal ettiniz peki söylemek isterseniz tabii. Genişletmek için tıkla... Babamı arayıp sizi direktten Turkcell'e geçirelim TV+ abonesi yapalım falan diyerek ikna etmişler. Eve geldiğimde Millenicom yerine Turkcell vardı, ben de şok oldum.
Yusuf Can dedi: Neden iptal ettiniz peki söylemek isterseniz tabii. Genişletmek için tıkla... Babamı arayıp sizi direktten Turkcell'e geçirelim TV+ abonesi yapalım falan diyerek ikna etmişler. Eve geldiğimde Millenicom yerine Turkcell vardı, ben de şok oldum.
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #13 Peki hocam teşekkür ederim Paketi kullanan diğer kullanıcılardan yorum bekliyorum, yardımlarınız ricadır. Son düzenleme: 5 Haziran 2022
Peki hocam teşekkür ederim Paketi kullanan diğer kullanıcılardan yorum bekliyorum, yardımlarınız ricadır.