Superonline altyapısını TT ekiplerinin kurması normal mi?

Bu altyapı kablosuyla, kutusuyla tamamen Türk Telekom'un. Superonline ile bir alakası yok. Kutuda hatta kablo da bile Türk Telekom yazıyor zaten kocaman. Muhtemelen Superonline firmasının sadece rögarını, borusunu vs. kullanmışlar.

Benim anlamadığım şey şu rögar kapağı Superonline'a ait fakat o kapaktan kabloyu çeken Türk Telekom.

Benim anlamadığım şey şu rögar kapağı Superonline'a ait fakat o kapaktan kabloyu çeken Türk Telekom.
Ona ben de anlam veremedim de dediğim gibi hazır kanaldan geçirmek istemiş olabilirler. Aslında çok rastlanan bir şey değil. Bu iki firma birbirlerinin fiber altyapıları üzerinden bile hizmet vermiyor, kaldı ki kanalından geçirtecek. Ama durum bu gibi duruyor.

Superonline müşteri hizmetleri ile tekrar konuştum, daha doğrusu bayi ile, dediler ki o bölge şu an bize ait böyle bir şey olması imkansız onlarda anlam veremedi bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…