Superonline Bağlantı Sorunu Yaşayan Var mı?

Superonline Fiber kullanıcısıyım. 4 senedir, ilk defa sorun yaşıyorum. Sitelerin yüklenmesi sorun oluyor. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Bireysel veya genel bir sorun mu diye merak ettim.
Bende de var o sorun. Arada bir oluyor alıştım artık. Kanal değiştirmeyi dene.

@Taptic İşiniz yok ise sabahı beklemeyin. Mail yolladıktan 2 dakika sonra sisteme düşüyor otomatik olarak kayıt açılıyor. Yarına dönüş alırsınız büyük ihtimal hem

Konuştum tekrar. Bazı şehirler hariç, genel bir hata dediler az önce.
Dostum daha yeni isyerinde bu sıkıntı meydana geldi. El sıkıştırma işlemi hatası diyordu. Nedir bu el sıkıştırma hatası?

Sunucu ile bilgisayarımız arasında iletişim kurmanın ilk aşaması diyebilirim. İlk aşamada hata almış oluyoruz böylece. İstek iletilemiyor veya cevap alınamıyor demektir bu hata.

@Arthas_ Sorunum kanal seçimi ile alakalı değil. 3 Ethernet ve 5 Wi-Fi cihazım var. Genel bir sorun yaşıyorum.

Güncelleme:

Şu an sorun yok gibi görünüyor. Umarım, kalıcı olur. Konuyu açtığımdan beri 3. defadır bu oldu. Bir süre sonra tekrar gidiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…