Superonline başvurusundaki 5. ve 6. maddelerin amacı nedir?

Thrxvision

Megapat
Merhaba, TurkNet'ten ayrılıp Superonline Fiber'e geçmek istiyorum fakat başvuru öncesinde fiber 500 Mbps kampanya taahhütnamesini okumak için girdiğimde birkaç madde gördüm ve bunların bazılarını anlamadım, daha önceden başvurmuş ya da bilgisi olan varsa açıklayabilir mi?

6. maddenin içerisinde (indirme yönünde aylık 5 (beş) TB ve yükleme yönünde aylık 500 (beşyüz) GB'tan fazla internet tüketimi yapılması) böyle bir cümle geçiyor şu an halihazırda kullandığım TurkNet'te ortalama 100/8 hız alıyorum ve aylık 2.5-3 TB indirme, 150-200 GB upload yapıyorum. Superonline'a geçtiğimde bu madde sıkıntı çıkarır mı? Geçeceğim interneti bireysel olarak kullanacağım.

Forumdan biri de sormuştu galiba Superonline'a. Bireysel kullanım içinde limit aşılırsa sorun olmaz demişlerdi, ticari amaç içinde geçerse sıkıntıymış.

Bir sıkıntı olmuyor, o madde büyük ihtimalle 1000 Mbps paket alıp 10 daireli binada 10 kişi kullanmayın diye konmuştur.

Ben de mesela 1374 GB yükleme yapmışım, ama bir sıkıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…