SuperOnline CS2 anlık ping artışı nasıl düzeltilir?

fastriker

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Superonline kullanıyorum Wi-Fi adaptörü kullanıyorum. Wi-Fi ile aramda 5 metre ya var ya yok. Tam kapının oradan geçtiği için ve saklayabileceğim bir yer olmadağından yani görüntü kirliliğinden ötürü Ethernet çekemiyorum. İnternetim gayet iyi çekiyor indirme hızım olsun genel anlamda sorum yaşamiyorum. Ama CS de maç sırasında sürekli olarak pingim 45 de iken anlık 300-400'lere firliyor ve bu sürekli çatışmaya tam girecegim esnada gerçekleşiyor. Round başı falan yine 45e düşüyor her zaman bir anda fırlıyor var mıdır bir çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:

Wi-Fi adaptörünüzün markası modeli nedir genelde kalitesiz adaptörlerde olabiliyor böyle şeyler.

Ayrıca 5G'ye mi 2.4G'ye mi bağlanıyosunuz?

Wi-Fi adaptörünüzün markası modeli nedir genelde kalitesiz adaptörlerde olabiliyor böyle şeyler.

Ayrıca 5G'ye mi 2.4G'ye mi bağlanıyosunuz?

5G mi 2,4 mu nasıl öğrenirim?

Adaptör ile alakalı değil Wi-Fi ağınız ile alakalı 2.4 ya da 5 modemde 5 g ışığı yanıyorsa Wi-Fi'den ağınızın adının sonunda 5 g olan yazar misal Superonline 2.4 Superonline 5 gibi yazar 5 olana bağlanacaksınız eğer 5 görünmüyorsa modemde 5 açık değildir Wi-Fi ile tam hız alabilmek için 5 açmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…