Superonline depremzedelere fatura kesmeye devam ediyor

219326

Hectopat
Depremden beri evde değiliz. Dün hesaptan para çekmişler. Taahhüt ne kadar hatırlamıyorum 240 diye not almışım 255 çekmişler. (kolon güçlendirmesi yapılacak) eve ne zaman döneriz bilemiyorum. Sagda solda yaşamaya çalışırken cart diye hesaptan kesmişler. Peki gelecek dönem faturalar ne olacak? Sonuç alacağımı sanmıyorum ama şu yoklukta bunu yapmaları çok ağırıma gitti. Yazmak istedim.

Depremden beri evde değiliz. Dün hesaptan para çekmişler. Taahhüt ne kadar hatırlamıyorum 240 diye not almışım 255 çekmişler. (kolon güçlendirmesi yapılacak) eve ne zaman döneriz bilemiyorum. Sagda solda yaşamaya çalışırken cart diye hesaptan kesmişler. Peki gelecek dönem faturalar ne olacak? Sonuç alacağımı sanmıyorum ama şu yoklukta bunu yapmaları çok ağırıma gitti. Yazmak istedim.

Bataniyeye zam yapanlar gibi bunlarda arkadaş her fırsatta milleti yiyorlar Allah belalarını versin inşallah.

Paraya ihtiyaçları olsa neyse de koskoca Türkcell niye böyle aç gözlü anlamıyorum.
599

Otomatik ödeme talimatı vermişsin diyor arkadaşım. Varsa bile faturayı yollaması etik mi?
BTKya şikayet et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı