Superonline devamlı modemin resetlenmesi gerekiyor

psymor

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar.
100Mbps fiber netim var. Ancak 2-3 gün verimle kullanabildiğim gün kalmadı. Sürekli olarak modem resetlemek ve kapatıp açmak ile geçiyor günlerim. Telefon ile ulaştığımda da ya resetlemek ya da açıp kapatmamı öneriyorlar. Düzeldiği için 2-3 gün sonra tekrar arayarak aynı şeyleri tekrarlıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Ne yapmam gerekir?

Herkese selamlar.
100Mbps fiber netim var. Ancak 2-3 gün verimle kullanabildiğim gün kalmadı. Sürekli olarak modem resetlemek ve kapatıp açmak ile geçiyor günlerim. Telefon ile ulaştığımda da ya resetlemek ya da açıp kapatmamı öneriyorlar. Düzeldiği için 2-3 gün sonra tekrar arayarak aynı şeyleri tekrarlıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Ne yapmam gerekir?

Modem marka modeli nedir?

1 sene boyunca sıkıntılar çektim internetle ilgili, Superonline kullanıyorum. Modem değişimi işime yaradı diyebilirim. Arıza kaydı oluşturup incelemelerini isteyebilirsiniz ya da BTK üzerinden şikayet oluşturabilirsiniz eğer sorununuz çözülmüyorsa.

ZTE Home gateway Zxhn H3600.

Arkasında böyle yazıyor. Modemler hakkında pek fikrim yok Superonline teknik servisi önceki modemimde sorun olduğunu iddia edip bunu vermişti. Üstünden 1-2 yıl rahat geçmiştir herhalde.

ZTE Home gateway Zxhn h3600.

Arkasında böyle yazıyor. Modemler hakkında pek fikrim yok Superonline teknik servisi önceki modemimde sorun olduğunu iddia edip bunu vermişti. Üstünden 1-2 yıl rahat geçmiştir herhalde.

Modem ile alakalı olabilir. Modem değişikliği talep edin.

Modem ile alakalı olabilir. Modem değişikliği talep edin.

Teşekkür ederim. Peki kendim modem alıp Superonline'da kullanabiliyor muyum? 2. modemi dağıtıcı gibi kullanabilir. Evdeki 2-3 oda internetten pek faydalanamıyor. Hem de kendi seçtiğim modem olması sayesinde bu konuda kafam rahat edebilir belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı