Superonline DNS ayarlama

ceren1337

Centipat
Daha fazla  
Biliyorsunuz Discord'a kısıtlama geldi ve çoğu arkadaşım DNS adresi değiştirerek giriş yapabildiler. Ancak ben Superonline kullanıyorum ve adres girilen yer bende kapalı. bilgisayarın ağ ayarlarından DNS adresini değiştirerek denedim ve tekrar olmadı. Superonline kullanan ve bu sorunu çözen birisi var mı? Varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• image_2024-10-09_201027513.png
    image_2024-10-09_201027513.png
    26,2 KB · Görüntüleme: 916
Biliyorsunuz Discord'a kısıtlama geldi ve çoğu arkadaşım DNS adresi değiştirerek giriş yapabildiler. Ancak ben Superonline kullanıyorum ve adres girilen yer bende kapalı. bilgisayarın ağ ayarlarından DNS adresini değiştirerek denedim ve tekrar olmadı. Superonline kullanan ve bu sorunu çözen birisi var mı? Varsa yardımcı olabilir mi?
bende yapamadım ya ne karışık bir şey bu

Biliyorsunuz Discord'a kısıtlama geldi ve çoğu arkadaşım DNS adresi değiştirerek giriş yapabildiler. Ancak ben Superonline kullanıyorum ve adres girilen yer bende kapalı. Bilgisayarın ağ ayarlarından DNS adresini değiştirerek denedim ve tekrar olmadı. Superonline kullanan ve bu sorunu çözen birisi var mı? Varsa yardımcı olabilir mi?

Superonline çok kısıtlı bir ISS DNS değiştiremezsin, DNS engeli var VPN kullanabilirsin, ama çoğu VPN engelli Cloudflare WARP deneyebilirsin, sansürü aşmak için bu konuya bakabilirsin.

Superonline çok kısıtlı bir ISS DNS değiştiremezsin, DNS engeli var VPN kullanabilirsin, ama çoğu VPN engelli Cloudflare WARP deneyebilirsin, sansürü aşmak için bu konuya bakabilirsin.
Cloudflare konusunda anlatılan her şeyi yaptım ve etkinleştirdiğim anda bilgisayarımın bütün interneti gitti.
Superonline DNS değiştirilemiyor diye biliyorum bu konu yardımcı olur umarım.
bu konudaki son çözüm ekstra bir modem almak anladığım kadarıyla.

Cloudflare konusunda anlatılan her şeyi yaptım ve etkinleştirdiğim anda bilgisayarımın bütün interneti gitti.

Bu konudaki son çözüm ekstra bir modem almak anladığım kadarıyla.

DNS değiştirsen bile DNS kullanamıyorsun.

Çözümü buldum arkadaşlar burdan yapabilirsiniz;

Technopat Haberler

Geri
Yukarı