Rehber Superonline DNS Kullanma

Phusro

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1- İlk önce GoodbyeDPI ve Cloudflare WARP indiriyoruz.
2- GoodbyeDPI klasörünü masaüstüne atıyoruz ve "2_any_country" yi yönetici olarak çalıştırıyoruz.
3- DNS ayarlarımızı değiştiriyoruz (1.1.1.1 - 1.0.0.1)
4- Cloudflare WARP özelliğini aktif hale getiriyoruz.
5- Discord'u açıyoruz.
6- WARP'ı ve GoodbyeDPI'ı kapatıyoruz.
7- Discord'u kullanmaya devam ediyoruz.

İndirme Linkleri;
GoodbyeDPI: https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.2/goodbyedpi-0.2.2.zip
Cloudflare WARP: https://one.one.one.one/

Videolu anlatım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

WARP'ı ve goodbyedpı'ı kapattığım anda hiçbir DC kanalında geçiş yapamıyorum. Maalesef çalışmadı. İkisi açıkkende 100 ping alıyorum :(

Dnsyi değiştirdiğimizde internet hızı artıyor mu? Yoksa sadece discorda girmek için mi?
Hız artmaz aksine yavaşlar. O yüzden vidyonun sonunda kapatıyor. Ama kapatınca bende çalışmıyor malesef. Sadece Discorda girmek için bu işlem. Superonline kullanmıyorsanız sadece dns değiştirip girebilirsiniz.

1- ilk önce goodbyedpı ve Cloudflare WARP indiriyoruz.
2- goodbyedpı klasörünü masaüstüne atıyoruz ve "2_any_country" yi yönetici olarak çalıştırıyoruz.
3- DNS ayarlarımızı değiştiriyoruz (1.1.1.1 - 1.0.0.1)
4- Cloudflare WARP özelliğini aktif hale getiriyoruz.
5- Discord'u açıyoruz.
6- WARP'ı ve goodbyedpı'ı kapatıyoruz.
7- Discord'u kullanmaya devam ediyoruz.

İndirme linkleri;
Goodbyedpı: https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.2/goodbyedpi-0.2.2.zip
Cloudflare WARP: https://one.one.one.one/

Videolu anlatım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuda eksiklik var.

Windows'ta Discord açılması için barcode okutularak login olmaya çalışıyorum. Normal mail ve şifre ile giriş yapmıyor benim ayarlarda. Telefondaki Discord'dan barcode okuttuğunuzda maalesef login gerçekleşmiyor. Dolayısı ile de telefona da WARP'ı yükleyip aktifleştirmeniz halinde, barcode okutmanız sonucu Windows'taki oturumunuz açılıyor.

Buna dikkat edilmesi iyi olur.

Hız artmaz aksine yavaşlar. O yüzden vidyonun sonunda kapatıyor. Ama kapatınca bende çalışmıyor malesef. Sadece Discorda girmek için bu işlem. Superonline kullanmıyorsanız sadece dns değiştirip girebilirsiniz.
Ben bu işlemleri yaparak bütün sitelere girebiliyorum sadece Discord değil.

Yaptım ama WARP ve CMD'yi kapattığımda Discord 1-2 dakika sonra tekrardan bağlantıyı kesiyor.
Video da dediğim gibi CMD'yi kapattığın zaman bazen kapanıyor, bazen kapanmıyor şansa bağlı gibi. CMD'yi kapatmadığın sürece bir sıkıntı olmuyor.

WARP'ı ve goodbyedpı'ı kapattığım anda hiçbir DC kanalında geçiş yapamıyorum. Maalesef çalışmadı. İkisi açıkkende 100 ping alıyorum :(
GoodbyeDPI kapatmadan dene.

Hocam bunu yapmamızın Online oyunlara bir etkisi olur mu banlanma vs.
Bazı oyunlara giriş yapılmıyor goodbyedpi açıkken ama bir banlanma vesayire görmedim. Oyunlara giremiyorsunuz da CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "Sc Stop WinDivert1.4" yazarsanız girebilirsiniz.

Konuda eksiklik var.

Windows'ta Discord açılması için barcode okutularak login olmaya çalışıyorum. Normal mail ve şifre ile giriş yapmıyor benim ayarlarda. Telefondaki Discord'dan barcode okuttuğunuzda maalesef login gerçekleşmiyor. Dolayısı ile de telefona da WARP'ı yükleyip aktifleştirmeniz halinde, barcode okutmanız sonucu Windows'taki oturumunuz açılıyor.

Buna dikkat edilmesi iyi olur.
Normal olarak telefonda da yasak discord. Eğer telefondan barkod okutarak hesabınıza giriş yapmak istiyorsanız orada da vpn açmanız gerekiyor.

Ben bu işlemleri yaparak bütün sitelere girebiliyorum sadece Discord değil.

Video da dediğim gibi CMD'yi kapattığın zaman bazen kapanıyor, bazen kapanmıyor şansa bağlı gibi. CMD'yi kapatmadığın sürece bir sıkıntı olmuyor.

Goodbyedpı kapatmadan dene.

Bazı oyunlara giriş yapılmıyor goodbyedpi açıkken ama bir banlanma vesaire görmedim. Oyunlara giremiyorsunuz da CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "sc stop windivert1.4" yazarsanız girebilirsiniz.

Normal olarak telefonda da yasak Discord. Eğer telefondan barkod okutarak hesabınıza giriş yapmak istiyorsanız orada da VPN açmanız gerekiyor.

VPN kullanmadım. WARP'ın Store'daki versiyonunu kurup aktif ettikden sonra barcode okutmayı yaptım. WARP aktif olmadan da Discord mesajları sorunsuz geliyor telefonuma. Sadece PC de install sonrası login olması için barcode okutmak amacı ile telefon da WARP'ı aktifleştiriyorum.
Şu an da, Linux'e WARP'ı kurdum ve Discord'u orada aktif ewtmeye çalışacağım.

Bu yazılımları yüklemeyin arkadaslar virus var. 1 yıldır kullandıgım windows da sorunlar cıktı ilk gün internet baglantim gidip gelmeye baslayinca programları sildim fakat 2 ci gün bilgisayar kendi kendine reset atmaya basladi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı