Superonline Ethernet kesintisi

iMACAR

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Son zamanlarda sinir bozucu bir şekilde modemdeki ethernet ışığı anlamsız bir şekilde gitmeye başladı Turkcell Superonline fiber internet kullanıyorum. Aboneliğin ilk aylarında böyle bir sorun yoktu sonradan olmaya başladı. Yardım edin çok sinirleniyorum artık :( özet geçeceğim uzatmak istemiyorum.
Bu sorunun ana PC 6'lı prizine ek 3'lü priz eklediğim için enerji kaybı oluştuğunu düşündüm ama değilmiş üçlüyü kaldırıp ana prizlere bağladım modem fişlerini, bir iki hafta olmadı ama sonra yine illet gibi geldi başıma. Superonline müşteri temsilcisini aradım diyorum ki iki tane ethernet kablom var birisi CAT5 birisi CAT6, ikisinde de aynı sorun oluyor. Sorun modemde olabilir modem değişikliği istiyorum parası neyse vereceğim dedim. Kesilme görüntülenmiyor bu yüzden yardımcı olamayız modem değişikliği falan falan olumsuz cevap aldım yani. Sonra aygıt yöneticisinden enerji tasarruflu etherneti devre dışı bıraktım yine olmadı. sadece geceleri modemi kapatırsam ertesi günü biraz rahatlayabiliyorum ama unuttuğum zamanlar da oluyor yani unuttum diye ertesi günüm çöp mü olsun yayın da açıyorum Twitch'ten o yüzden. Ne yaparsam yapayım çözüm bulamadım. bu arada iki ay önce tamamen bilgisayarı başka bir eve götürmüştüm CAT 6 kablosu da dahil, sadece modemi almadım yanıma. Sıfır kesintiyle oyun oynadım ben sorunun evdeki elektrikle ilgili olduğunu, veya modemle ilgili olduğunu düşünüyorum. Ne yapabilirim tavsiyeleriniz neler?
Tamamen açıklayabilmek için biraz uzatmış olabilirim kusura bakmayın cevaplarınızı bekliyorum... :)
Not: Kesildiği an çıkarıp başka ethernet girişine takıyorum. Sonuç negatif.

Ethernetin altyapıyla bir alakası yok diye düşünüyorum usta. Altyapıyla alakası olsa internet veya DSL ışığı giderdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı