Superonline EX530v modemi TP-Link Archer AX23 routera bağlanmıyor

Heimdall123

Megapat
Daha fazla  
Merhaba Superonline üyeliği aldım yeni hatta geçip. Eskiden gönderdikleri Huawei'in dikdörtgen modemi yerine TP- link EX530v modelini göndermişler. Araştırdığımda bu modem, hem router hem de modem olarak çalışıyormuş. Bu modemle beraber kendi bireysel aldığım TP-Link Archer AX23 modeli olan routerımı kullanamamaya başladım internet bağlantısı alamıyorum. Bu sorun yeni gelen EX530v modelinden mi kaynaklanıyor? Eğer durum böyleyse bunun bir çözümü var mıdır yoksa yeni modem mi talep etmeliyim. Talep edeceğim yeni modemde olması gereken özelliği de bilmem gerekiyor.

Merhaba, yeni hatta geçtiğiniz için üyelik bilgileriniz değişmiştir. Bu yüzden kullanamamaktasınız.

Nasıl anlamadım? İnternetimden çektiğim kablonun kendi bireysel router'ıma bağlanmamasının üyeliğimle ne ilgisi olabilir?

Nasıl anlamadım? İnternetimden çektiğim kablonun kendi bireysel router'ıma bağlanmamasının üyeliğimle ne ilgisi olabilir?

Bakın yanlış anlatım yapıyorsunuz, açıklık kavuşturmak için şunu sorayım: Router modeme mi bağlı ankastreden gelen kabloya mı?

Bakın yanlış anlatım yapıyorsunuz, açıklık kavuşturmak için şunu sorayım: Router modeme mi bağlı ankastreden gelen kabloya mı?

Kendimi daha düzgün açıklayayım, benim ana modemim (Superonline EX530v) normal çalışıyor klasik bir ev interneti gibi o kısımda bir problem yok. Ondan çıkan Ethernet kablosunu ise benim odamda kendim için aldığım kablosuz bağlantıyı yükseltmek için kullandığım routerıma takıyorum ( TP-Link Archer AX23 ). Ana modem çalışmaya devam ediyor yine sadece odamda daha kuvvetli oluyor. Sonradan ben kendi routerımdan kabloyla bilgisayarıma bağlıyıp sanki modem odamdaymış gibi davranabiliyordum yani. Fakat yeni gelen bu model (EX530v) modem ile bunu yapamıyorum artık. Routerıma internet bağlantısı gitmiyor. Superonline'ın eski modemlerinde hani Huawei marka dikdörtgen olan klasik onlarda bu sorunu yaşamadım. Şimdi tekrar yine Superonline dayım fakat bu marka modem var ve bunda bu sorunu yaşıyorum. Araştırdığımda ise bu yeni gelen modemin hem router hem de modem olarak çalıştığını öğrendim. Soruna bu mu sebep oluyor onu anlamaya çalışıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı