Superonline Fiber 2. El Modem Kullanılabilir mi?

Aynı şeyi bende denedim, sadece servisin taktığı modemi aktifleştirebiliriz dediler. Serviste sadece kendi modemlerini takıyormuş.
Yanlış bilgi vermeyin insana.

Aynı şeyi bende denedim, sadece servisin taktığı modemi aktifleştirebiliriz dediler. Serviste sadece kendi modemlerini takıyormuş.
Yanlış bilgi vermeyin insana.
Yahu ona bakmıyorlar bile onay vermelerine gerek dahi yok. Kullanıcı adı ve şifreni giriyorsun hatta modem destekliyorsa girmene bile gerek kalmıyor otomatikman bağlanıyor.

@Shadow Ryzen Burada bahsedilen altyapı DSL değil, fiber altyapı, fiber altyapıda genellikle merkezden MAC filtresi uygulanıyor, kullanılan modemin MAC adresiyle sistemdeki uyuşmadığı taktirde internet verilmiyor.
Saçmalık. İlk defa duyuyorum.

Cevaplarınıza iş güçten dolayı bakamadım özür dilerim. MAC filtresi olayı doğru fakat alacağım modem halihazırda Superonline modemi olacak yani MAC adresi filtrelenmiş olacak. bu yüzden herhangi routerı bağlayamıyoruz. Asıl soru modem bağlandığında merkezden herhangi bir onay gerekip gerekmediği. Yapabildim diyen de var yapamadım diyen de. Arada kaldım açıkçası.

Aylık 5 TL daha fazla verin, kafanız rahat olsun. Her şeyden once SoL'un MH'si ile gorusun. Eğer ki uyumsuz olur derlerse fazla uğraşmayın. Zira bayağı meşakkatli olur sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…