aspcet576
Decapat
Daha fazla
Mahallemize Superonline fiber geldi adamlar sizin sokağı da yapacağız dediler ama şu an çalışmalar bitti. Bizim bölge hariç mahalledeki çoğu yerde var. Bizim sokakta da Türk Telekom direkten fiber çekti daha bağlanmadı kabin gelecek. Arkadaşlar ben bu uploada çok takıntılıyım 1000 Mbps paket alıyorsun şaka gibi 50 veriyorlar. Kısaca imza toplanılarak Superonline gelebilir mi? Benim fikrim olarak burada hiç apartman yok hepsi villa tarzı o yüzden geleceğini düşünmüyorum. Türk Telekom'da upload artırmanın bir yolu yok mu bireysel paketlerde?
Gelen ekipler (kablo çeken ekip) 2 3 yıl içinde kabloların yerin altına alınacağını söylediler belki de Superonline gelir dediler maliyeti çok yüksekmiş çünkü ama ben sanmıyorum.
Not: Fiberi bulmuşsun simetrisini arıyorsun diyecek arkadaşlar hiç yazmasın, bu kafayla bu ülkede hiçbir şey gelişmez. 1 Nisan'da 5G açılacak biz daha 50Mbps upload alıyoruz.
Gelen ekipler (kablo çeken ekip) 2 3 yıl içinde kabloların yerin altına alınacağını söylediler belki de Superonline gelir dediler maliyeti çok yüksekmiş çünkü ama ben sanmıyorum.
Not: Fiberi bulmuşsun simetrisini arıyorsun diyecek arkadaşlar hiç yazmasın, bu kafayla bu ülkede hiçbir şey gelişmez. 1 Nisan'da 5G açılacak biz daha 50Mbps upload alıyoruz.