Superonline fiber nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eskişehir’deki evime Superonline fiber bağlatmayı düşünüyorum. 1000 Mbit altyapı desteği var. Oyunlarda ping sorunu yaşatır mı? Kullanırken bir problem yaşar mıyım? Bir de ne gibi site veya uygulamalarda erişim engeli var?

Ping değeri nereye bağlanıldığına göre değişir. Ama arada ping oluyor mu diyorsanız bende çok nadir hafif anlık artış ve düşüş oluyordu. Ankara'da çok eski bir semtte 500mbps olarak kullandım. Eski dememin sebebi alt yapı sonradan uydurmayla gelmiş bir mahalleydi. Sinyal kalitesi iyi olduğu için 1gpbs'ye kadar çıkıyordu. Erişim engeli de hiç bir yerde rastlamadım. Sadece goodbyedpi kullanılmıyor yani discorda girilmiyor. En memnun olduğum marka oldu. (TT, Kablonet kullanmışlığım var)

Ortalama 5 yıldır kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşatmadım kendi altyapısını kullanıyorum. Bölgeden bölgeye değişir elbette ancak kendi altyapısı varsa önerebilirim.

Ping değeri nereye bağlanıldığına göre değişir. Ama arada ping oluyor mu diyorsanız bende çok nadir hafif anlık artış ve düşüş oluyordu. Ankara'da çok eski bir semtte 500Mbps olarak kullandım. Eski dememin sebebi altyapı sonradan uydurmayla gelmiş bir mahalleydi. Sinyal kalitesi iyi olduğu için 1Gpbs'ye kadar çıkıyordu. Erişim engeli de hiçbir yerde rastlamadım. Sadece GoodbyeDPI kullanılmıyor yani Discord'a girilmiyor. En memnun olduğum marka oldu. (TT, Kablonet kullanmışlığım var)

GoodbyeDPI TR sürümüyle giriliyor.

Eskişehir’deki evime Superonline fiber bağlatmayı düşünüyorum. 1000 Mbit altyapı desteği var. Oyunlarda ping sorunu yaşatır mı? Kullanırken bir problem yaşar mıyım? Bir de ne gibi site veya uygulamalarda erişim engeli var?
Keenetic router modem almadığınız sürece modem değiştiremezsiniz. Bunun dışında ping değerlerinde bir sıkıntı çekmedim şu ana kadar.

Sakın öyle bir gaflete düşmeyin. @FehmiDogru.js hocam nolur gelin kurtarılması gereken bir vatandaş var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı