Öyledolaşanbirisiyim
Picopat
Benim aldığım hızın diyorum.Kendi aldığım hızın neyini araştırayım![]()
Benim aldığım hızın diyorum.Kendi aldığım hızın neyini araştırayım![]()
Hocam sempten sempte değişen bir sorunu siz genel olarak anlatıyorsunuz ve bu başınızdaki rozetleri gören insanlar VDSL bırak adsl bile kullanılar.Superonline'a geçilir mi?
Merhaba, şu anda forum da yazılması yasaklı malum ISS kullanmaktayım. Önümüzdeki ay faturam 610 TL oluyor ve şu anda da Archer C5v modem kullamaktayım. Superonline'a geçmeyi düşünüyorum 50 Mbps hız ile 550 TL, eğer Superonline'a geçersem teknolojik olarak daha iyi bir modem alma şansım var mı...www.technopat.net
Buyrunuz, geçenlerde de linkini bıraktığım konuda başkasıyla detaylıca konuşmuştuk Superonline konusunu. Alıntısını bıraktığım mesajları okuyabilirsiniz.
5 yıldır kullanıcısı olarak evet, counter strike gibi oyunlarda karşılıyor.Herkes farklı bir şey söylüyor benimse tek derdim kablolu bir şekilde vadedilen hız ve düşük MS. Superonline bunları karşılayabilecek mi?
Karşılamadığını gördüğünüz bir oyun var mı hocam? Bir de kaç ms alıyorsunuz?5 yıldır kullanıcısı olarak evet, counter strike gibi oyunlarda karşılıyor.
Bunun CEO'yla veya savunmayla ilgisi yok. Belki Ankara'nın en eski yerleşim yerinde bunu kullandım 1gpbs internet hızı alıyordum. Siz ne kadar benim durumuma inanmıyorsanız ben de sizin sorununuza inanmıyorum. Bahse konu arkadaş da böyle düşünüyor olabilir.
500lük paketten 1000mpbs alıyordum![]()
Anlık 2300 ms i gördüm. Yüksek ping, 50 nin altına inmeyen ms değerleri.Karşılamadığını gördüğünüz bir oyun var mı hocam? Bir de kaç ms alıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.