Superonline Fiber'e Geçilir mi?

sama757797

Hectopat
Katılım
18 Eylül 2019
Mesajlar
37
Arkadaşlar daha önceki internetim Kablonet'ti ama yeni adresime altyapı getirmeyi düşünmüyorlarmış. O yüzden yeni bir internet alacağım. TTNET itici geliyor daha önce kullandım kurtulana kadar akım b. oldu. TürkNet müşteri hizmetleri iyi değilmiş galiba. Aklımda Superonline var ama fiyatlar uçuk tabii. Bu arada eşimin geçirdiği rahatsızlığından dolayı engelli kartı var. Madem böyle bir hakkımız var Onu da kullanabilirim. Binamız 100 MB destekliyor, fiber var galiba. Ne dersiniz Superonline'a geçeyim mi tavsiye eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durumu yaşadım ve daha bağlatmadan önce bile KabloNet yok Superonline Fiber var diye sevinmiştim. 3 ay oldu henüz ve gayet memnunum. 24mb indirme, 5mb upload hızı. Herhangi bir Ping problemi de yaşatmadı henüz.
 
Valla çok fazla seçenek zaten yoktu diye hatırlıyorum. Çok uçuk hızlara ihtiyacınız yoksa benim kullandığım tarife geçerliyse temsilcilerine anlatarak aynısından talep edebilirsiniz. 24mbps download 5mbps upload kota akk falan yok. 89 TL. Yanılmıyorsam 1 yıl taahhütlü. Kablonete göre tuzlu gibi görünse de bence değiyor.
 
Fiber İnternet için Superonline ile bende görüştüm. Bana verdikleri cevap eğer bir site için de yaşıyorsanız verebiliriz. Onun dışında tek kullanıcı için fiber vermiyoruz; onun yerine VDSL verelim demişti. Bende TTNET gitmek zorunda kalmıştım.
 
Vdsl e tv yayını oluyor mu? Komik bir soru olabilir. Galiba binada fiber yok gibi. Tv ve İnternet almak zorundayım galiba. Tivibu dışında hangisini tavsiye edersiniz.
 
Vdsl e tv yayını oluyor mu? Komik bir soru olabilir. Galiba binada fiber yok gibi. Tv ve İnternet almak zorundayım galiba. Tivibu dışında hangisini tavsiye edersiniz.


TV Yayını her kurumda var. VDSL, ADSL veya Fiber intenet bunlardan hangisi olursa olsun TV yayını mevcuttur. Örnek verecek olursak ;
TTNET : Tivibu
Turkcell : TV+ gibi seçenekler var. Bunları isterseniz İnternet üzerinden isterseniz receiver talep ederek alabilirsiniz. Diğer kurumlar da TV yayınlarını var mı? Araştırmak lazım...
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı