Telefonda bende Proton kullanıyorum, ama PC'de biraz daha sorun yaşadım, fakat dediğim gibi GoodbyeDPI işimi kolaylaştırdı bayaKendim mobilde de PC de de Proton kullanıyorum Edge ile beraber herhangi bir sorun yaşamadım. Öneririm.
Hocam tam olarak ne işe yarıyor bu.GoodbyeDPI
Hatam varsa biri düzeltebilir ama benim anladığım kadarıyla DPI denilen şey bir kontrol noktası gibi, istediğin veri yasaklı mı değil mi kontrol ediyor, yasaklı ise kullanmana izin vermiyor, bu program ise veriyi değiştirip DPI'a takılmadan direk kullanmak istediğin şeye erişmeni sağlıyorHocam tam olarak ne işe yarıyor bu.
Öneri için teşekkürler hocam da sitesinden baktığım zaman fiyatı 50 dolar olarak görünüyor, yanlış yerden bakıyor olabilir miyim acaba
Bende neden farklı gözüktü acaba, WARP açıkken girdim diye galiba, ama az çok hallettim sorunumu çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2329905
yıllık 400 şuan ben memnunum, test falan yapmadım ama internette bir yavaşlama olmadı youtubeda, eve geçince denerim
yasaklandı galiba bende bağlanmıyor...Eki Görüntüle 2329905
yıllık 400 şuan ben memnunum, test falan yapmadım ama internette bir yavaşlama olmadı youtubeda, eve geçince denerim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.