Superonline İnternet Bağlatma Sorunu

UmutBey

Megapat
Arkadaşlar tam 1 hafta oldu fakat bir vdsl bağlamaya gelmediler. Aradığımda ise sisteme kaydınızı aldık diye bir yalan uyduruyorlar ne yapmalıyım? Ayrıca türk telekomun altyapı getirmesinide 7 ay beklemiştim. Steam oyunlarını oynarken sıkıntı olmasın diye ttnet almadım. Turkcell'i sectim üstüne ttnetten 15 tl daha fazla fakat bir ekip yollayamıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölgendeki sorumlular ve müşteri hizmetlerinden isteğinizi yapın. Yalan dediğiniz şet TTNET'de kaldı onunla karıştırmayın.
Hocam konuyla alakası değil ama bir ricada bulunacağım. Şey yerine "şet" yazmışsınız galiba bizde de klavye takılmaları falan oluyor moderatörler Türkçe karakter uymadığımız'dan ban atıyorlar.

Hocam konuyla alakası değil ama bir ricada bulunacağım. Şey yerine "şet" yazmışsınız galiba bizde de klavye takılmaları falan oluyor moderatörler Türkçe karakter uymadığımız'dan ban atıyorlar.
Bir harften birşey olmaz. Tabi konu başında yanlış yazarsan olur orası ayrı :)

Bir harften birşey olmaz. Tabi konu başında yanlış yazarsan olur orası ayrı :)
Yok hocam konu başında zaten moderatörler varsa yanlış düzeltiyorlar. Fakat yorum yapılınca genelde uzun yorumlar da sıkıntı yaratıyor yorumu yine dikkatli yazsan da gözümüzden kaçıyor harf ya da noktalama işaretleri. Bence böyle yazsak o zaman ban atsınlar. (aasd, baslik, amd) gibi... Hepimiz insanız sonuçta gözümüzden kaçabiliyor. :) Ban atınca da Technopat'tan soğuyoruz.

Resmi süre nakil için 7 iş günü 0 dan hat bağlatmak için 15 iş günüdür. Benim TTnet nakil yaparken yaşadığım sorun gibi 7 iş günü dediler 6. günde iptal ettiler 2 ay boyunca oyaladılar sonra Super online ye geçtik.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı