Superonline İnternet Hızı Aşırı Düştü

ArdaY.

Kilopat
Yer
Ankara
Superonline kullanıcısıyım aylardır 3 mb/s hızında yükleme yapıyorum ve pinge internet üzerinden baktığımda 10'un altında gözüküyordu fakat şimdi ping 100'ün üstünde ve indirme hızım neredeyse 300 kb/s'yi geçmiyor. Neden böyle oldu bilmiyorum hiç bir ayarla oynamadım. Modemi yeniden başlattım fakat sorunum çözülmedi. Bu konuda bilginiz varsa yardım edebilirseniz sevinirim.

Modemi fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Kablo kullanıyor iseniz kablo durumu sağlıklı mı? Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiniz mi?

Superonline kullanıcısıyım aylardır 3 mb/s hızında yükleme yapıyorum ve pinge internet üzerinden baktığımda 10'un altında gözüküyordu fakat şimdi ping 100'ün üstünde ve indirme hızım neredeyse 300 kb/s'yi geçmiyor. Neden böyle oldu bilmiyorum hiç bir ayarla oynamadım. Modemi yeniden başlattım fakat sorunum çözülmedi. Bu konuda bilginiz varsa yardım edebilirseniz sevinirim.
Hocam kablolu da mi kablosuzda mi bu sorunu yasiyorsunuz?
Bende superonline kullanicisiyim ayni sorun bende de mevcut

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı