Superonline internet hızı düştü

Ben de Nperf testinde kabloluda 900 ve üzeri oluyor. Akşam eve geçince test yapar atarım, eğer hızım düşmesiyse
Sizin internet paketiniz hangisi? 500 MBit download 20 MBit upload olan mı yoksa 1000 MBit download 20 MBit upload olan mı? Sanırım şu anda 1000 MBit download 100 MBit upload alıyorsunuz ki böyle bir pakete denk gelmedim Superonline'da hep 20 MBit upload hızından bahsediliyor paket içeriklerinde.

Aşağıda iki farklı sunucuda aldığım değerleri paylaştım:

Son düzenleme:
Hayır, FTTH 100/20 kullanıyorum. Herkesin hızı arttığında benim hızım da arttı ve en son hız düşmemişti. Akşam eve varınca tekrar test yapar atarım.
İnternet hızım hala aynı, beni unuttu Superonline.
Hatta bufferbloat bile iyi sayılır.

Son düzenleme:
Evet dediğim gibi olmuş, Turkcell ağı içinde garip sonuçlar elde ediliyor, paketinizdeki hızı alıyorsunuz.

Diğer taraftan bir iki gündür Turkcell abonelerinde gerçek 1000/100 hızlar görülüyor, bir şeyler deniyorlar herhalde.

Az önce yine hız testi yaptım. 100/20 kullanmama rağmen hızım düşmemiş. Müşteri hizmetlerini aradım, hızınız normal diyor Ay sonu kol gibi fatura gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…