Superonline İnternet Kullanım Sorunu

Metin Taskin

Kilopat
Merhabalar geçtiğimiz günlerde Turkcell Superonline'nın 100Mbps 265 GB kotalı internetine geçtim ancak 8.günde kotanın %80'i ve 10. günde tamamı tükendi bu aralar bilgisayara meşguliyetten giremesem de akşamları 2 veya 3 saat boyunca sosyal medya için kullanıyorum, herhangi bir indirme yapmadım ancak çok rahat tükendi, sorun ne olabilir? Sınırsıza mı geçmeliyim?

Diyelim ki 5 dakikalık bir video var bunun boyutu 70mb olsun. Sen bunu indirip izlesen, internetinden gidecek olan 70mb. Ama indirmeyip izlediğinde hele de arada bir duraklatıyorsan, ileri geri sarıyorsan çok daha fazla gidiyor. Bir de sosyal medyada izlemediğin videolar bile yükleniyor onun ayarını tam bilmiyorum. Lakin yine de günde 3 saat video izlemek 27GB tüketmez görende sanar BluRay film izliyor 😀 interneti tek kullanıyorsan Superonline'nin sitesinden kullanım kısmı var inceleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı