Bugün internet çok garip. Hız testi yapıyorum değerlerim her zamankine yakın çıkıyor ama internet inanılmaz derecede yavaş küçük resimleri bile zar zor yüklüyor. Modemi kapattım, IP temizledim, bağlı olan herkesi çıkardım fakat hala sonuç aynı. Aynı durumu yaşayan veya çözebilen var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Bugün internet çok garip. Hız testi yapıyorum değerlerim her zamankine yakın çıkıyor ama internet inanılmaz derecede yavaş küçük resimleri bile zar zor yüklüyor. Modemi kapattım, IP temizledim, bağlı olan herkesi çıkardım fakat hala sonuç aynı. Aynı durumu yaşayan veya çözebilen var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Superonline değil ama aynı sorunu dun geceden beri yaşıyorum. Benim hız testimde de düşük cıkıyor maalesef. 30 Mbps aldığım paket şu an 1.73 veriyor. Yoğunluktan dolayı bölgeye yapılan bir yavaşlatma politikası olabilir.
Genel altyapıda sorun olabilir. Çünkü benim de internetim 25 Mbps uploud hızım var ama bana yansıttığı 5-6 Mbps bulunduğunuz bölgede de fazla erişim varsa ondanda olabilir
ADSL hocam
Çözümünü buldum. IP temizlerken gerekli komutların tamamını kullanmamışım. Saolsun forumdan birinin önceden önerdiği bir deneme ile düzelttim. "
Packet loss sorunu olabilir. Düzeltmek için adımları uygulayın.
Başlat'a CMD yazın, sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki her komuttan sonra Enter'a basıp komutu uygulayın:
Set reset.log.
Exit" sadece flushdns ve renew komutlarını kullanmıştım. Burdaki tüm adımları yerine getirdiğimde sorunum biraz da olsa düzeldi.Herkese yardımları için teşekkürler.