Superonline internete farklı router bağlanır mı?

Hocam amacınız modem değiştirmek ise eğer Superonline PPPoE şifresi modemden çekip yerine farklı bir modem ya da benim yaptığım gibi router kullanabilirsiniz.

Hocam amacınız modem değiştirmek ise eğer Superonline PPPoE şifresi modemden çekip yerine farklı bir modem ya da benim yaptığım gibi router kullanabilirsiniz.

Siz yaptınız mı böyle bir şey? Yaptıysanız nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?

Siz yaptınız mı böyle bir şey? Yaptıysanız nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?

Şu videodan yayarlanarak önce PPPoE şifremi öğrendim. Ardından mi router 4A giga cihazımın MAC adresini modemin ki ile aynı yaparak Mac filterelesini aştım. Şu anda bu şekilde kullanıyorum ve modeme göre hem özellik hem stabilite olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Sanırım bu işe girişeceğim. O mesajın linkini atabilir misiniz?

Xiaomi AX3600 router kullanıyorum ve epey kaliteli bir router, Superonline 1000 Mbps ile çok sorunsuz kullanıyorum ve çekim mesafesi ve hızın tamamını alıyorum, Superonline’ın verdiği modeme direk olarak 1 kere falan bağlanmışımdır çünkü router çok daha iyi.

Peki nasıl bağladın?

Peki nasıl bağladın?
Elektrikçi çağırdım adam duvardan matkapla delik açtı modem evin 3. katında ama router evin 2. katında. 3. kattan duvarın içinden 2. kata ethernet kablosu iniyor ve router ana modeme ethernet ile bağlanıyor
ama evinde 1 tane kat varsa direk ethernet kablosunu tavana silikonlayarak da geçirebilirsin benim çoğu diğer kablom tavana silikonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…