Superonline Kopma Sorunu

valaroma

Hectopat
Daha fazla  
50mbps fiber interneti ethernet ile kullanıyorum, anlık kopmalar oluyor. Bu sorunu yaşayan insanlar gördüm ama müşteri hizmetlerini aramaları bir sonuç vermemiş. Bu sorun neden olur ne yapmam gerekir? Bu arada konuyla alakalı mı bilmiyorum ama modem arayüzünde gördüğüm ip ile whatismyip'de gördüğüm ip adresi aynı. Ama şöyle bir sorun var, whatismyip'de konumum gebze gözüküyor ama ben ataşehir/istanbul'dayım.
Not: Wifi ile bağlandığımda da aynı sorun var.

Modem arayüzünü oldukça kurcalamama rağmen snr margin değerlerini bulamadım. modem hg255s

o bölümler bu şekilde

Dosya Ekleri

• ss1.png
    ss1.png
    32,2 KB · Görüntüleme: 328
  • ss2.png
    ss2.png
    42,1 KB · Görüntüleme: 233
50mbps fiber interneti ethernet ile kullanıyorum, anlık kopmalar oluyor. Bu sorunu yaşayan insanlar gördüm ama müşteri hizmetlerini aramaları bir sonuç vermemiş. Bu sorun neden olur ne yapmam gerekir? Bu arada konuyla alakalı mı bilmiyorum ama modem arayüzünde gördüğüm ip ile whatismyip'de gördüğüm ip adresi aynı. Ama şöyle bir sorun var, whatismyip'de konumum gebze gözüküyor ama ben ataşehir/istanbul'dayım.
Not: Wifi ile bağlandığımda da aynı sorun var.

Modem arayüzünü oldukça kurcalamama rağmen snr margin değerlerini bulamadım. modem hg255s
Bende süperonline kullanıyorum fiber altyapısı var diye .
1 Ay gibi bir zaman önce bendede internet bağlantısı kopuyordu 30sn ile 1dk arasında geliyordu , wifi kısmında tek 5G olanı gözüküyordu.
Müşteri hizmetlerini aradım 2-3 kayıta düzelttiler artık olmuyor , umarımda olmaz .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı