Superonline kullanıcıları hız test sonuçları

Odana kadar fiber kablo çekili değilse ya da modem evde internet kablosuyla prize bağlıysa FTTB'dir. Hiçbiri değilse VDSL kullanıyorsundur.
Superonline altyapısı daha yeni geldi. FTTH ise hemen odaya çekmeleri mi gerekirdi yoksa kullanacaklara mı çekiyorlar?
 
İlk güne özel miydi bilmiyorum 100-10 fiber şenlik paketi kullanıyorum ama ilk gün hız testin de 93-96 çıkmıştı sonraki gün sınırlandırıldı 93-10 şeklinde yine iyi bir sonuç.
 
@Mert1337 @kerb @Efe Kaya @MelihTMF @Hakan_SS @eyre @155776
Hocalarım modemleriniz nedir, memnun musunuz?

Huawei HG8245X6 1 ay önce verdiler önceki ZTE idi ZTE'nin Wi-Fi performansı berbattı bunun bir tık iyi Wi-Fi 6 destekliyor modem ve kendi içinde GPON cihazı var benim için artı kablo kalabalığından ve priz işgalinden kurtulmuş oldum bağlantı stabil bir sıkıntı yok 5GHz ve 2.4 GHz kanalını otomatik kendisinin ayarlaması cidden güzel böylece evin içinde kolay kolay bağlantı kesilmiyor. Tek eksisi arayüz diyebilirim hiç müdahale edilebilecek yer yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı