Superonline modem kurulumu yapmıyor

Yusuf Emirrr

Hectopat
Katılım
19 Mayıs 2020
Mesajlar
391
Çözümler
3
Yeni taşındığım eve Superonline başvurusu yaptım Türk Telekom hattı çekti fakat 2 haftadır modem kurulumu yapmıyor. Arıyorum, hızlandırıyoruz diyorlar ama yalan dolan. Ne yapabilirim? Farklı bir firmaya geçmeli miyim? Daha hizmetin başında böyleyse ileride teknik sorun olsa daha beter sürünceğim demek ki.
 
İnternet kullanmak istiyorsanız modem arayüzünden size tanımlanan kullanıcı adı ve şifrenizi girerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Eve kuruluma gelecek elemanların yapacağı iş de kablo çekmek haricinde bu kısa işlem olur.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı