Superonline modem taşıma sonrası indirme hızı düştü

Berk1903

Hectopat
Ben bu ay Superonline internete geçtim. Modemi salona kurdular ve ben kablolu bağlantı sağlayabilmek için aslında odama kurmalarını istiyordum ama sadece salondan sinyal alabildiklerini söylediler. Daha sonra kablosuz bağlantı ile oyunlarda ping sorunu yaşadığım için elektrik işlerinden anlayan birinin yardımıyla modemi salondan benim odama geçirdim. Ping sorunum böylelikle düzeldi ama download hızım kablosuz bağlantıda aldığımın yarısı bile değil. Ve bu odama geçirdiğimden beri böyle yani anlık bir sorun olduğunu sanmıyorum. Acaba modemi odama geçirirken kabloları bağlama kısmında mı bir sorun oldu yoksa sinyal olayıyla mı alakalı?

Kabloları bağlarken bir sıkıntı olsaydı internet hiç gelmezdi. O yüzden sinyal ile alakalı bir sorun olabilir.

Siz kabloyu modem üzerindenmi aldınız. Yoksa modemi odadaki internet girişine mi bağladınız ?

Eğer kablolu bağlantıyı modem üzerinden alıyor isen. Modemi salona kur. Modem üzerinden kablo ile interneti odana aktar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı