Superonline superbox alınır mı?

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim internet sağlayıcım Turkcell Superonline 16 MB hızım var ama 1080P videolarda takılma oluyor, Online oyunlarda 65-70 ping oluyor. Bazen 120'lere çıkıyor. Gelecek ay sözleşmem bitiyor. Bana da bu kampanyayı önerdiler, 10 MB download 10 MB upload hızı var. Bu superbox bana daha iyi ping, MS ve video izleme sunabilir mi? Kullananlar var mı acaba memnunlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, benim internet sağlayıcım Turkcell Superonline 16 MB hızım var ama 1080P videolarda takılma oluyor, Online oyunlarda 65-70 ping oluyor. Bazen 120'lere çıkıyor. Gelecek ay sözleşmem bitiyor. Bana da bu kampanyayı önerdiler, 10 MB download 10 MB upload hızı var. Bu superbox bana daha iyi ping, MS ve video izleme sunabilir mi? Kullananlar var mı acaba memnunlar mı?
Öncelikle upload hızı 2 Mbps 10 Mbps olan pakette.
Ping için Turkcell bir hatla o lokasyonda test yapın. Birkaç metre bile pinge etki edebilirler kesin bir şey diyemem. En iyisi kendiniz deneyin.
Hız olarak 1080P video falan açar ama fazlasını da beklememek gerek.

Superbox kullanıyordum, ilk ayımda cayma bedelimi ödeyip iptal ettirdim ve Turknet'e geçtim. Superbox gereksiz pahalı ve çok fazla pingim oluyordu o yüzden Turknet'e geçtim iptal ettirip. Turknet gibi firmalara geçmek istemiyorsanız, Turkcell'den memnun değilseniz eğer Vodafone'a başvuraiblirsiniz.

Türkcell Superbox kullanıyorum ve eğer evinizde kablolu altyapı var ise en yüksek hızı veren bir firma ile anlaşın, örnek Türknet. Süperbox kullanma sebebim bulunduğum bölgedeki dağıtıcının komple arızalanması ve Türk Telekom merkezinin "1 yılda çözülürse şükredin" demesi. Mecburuz yani, şunu söyleyeyim bu bir mobil veri olduğu için ping değerleriniz yine aynı seyreder. Bölgeniz eğer kötü bir mobil veri hizmetine sahipse daha da kötü hale gelir.

Türkcell Superbox kullanıyorum ve eğer evinizde kablolu altyapı var ise en yüksek hızı veren bir firma ile anlaşın, örnek Türknet. Süperbox kullanma sebebim bulunduğum bölgedeki dağıtıcının komple arızalanması ve Türk Telekom merkezinin "1 yılda çözülürse şükredin" demesi. Mecburuz yani, şunu söyleyeyim bu bir mobil veri olduğu için ping değerleriniz yine aynı seyreder. Bölgeniz eğer kötü bir mobil veri hizmetine sahipse daha da kötü hale gelir.
Kabul etmiştim kurulum için tekrar iptal ettirebilir miyim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı