Superonline taahhüt bitişi sonrası yapılacak işlemler

Superonline internet 1 ay sonra sözleşmem bitecek telefonla bildirdikten sonra yapmam gereken işlem nedir? Faks falan diyor bazıları. İşlemler uzun sürer mi? Ben direkt vakit kaybetmeden başka bir ISS (Vodafone Net) geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu formu doldurup, faks yolla.
Modemi de iade etmen gerekiyor. Yoksa modem ücreti adında 200 TL üzeri bir fatura daha yollarlar.

Geçiş yapmak istediğiniz ISS'yi arayarak, geçiş hakkında bilgi alabilirsin. Kendileri senin adına bu işlemleri yapabiliyor olabilirler.

Ben iptal işlemini başlattıktan sonra başka ISS'ye başvurup direkt baglatabilir miyim? Yok sa beklemek zorunda mıyım?

Ben iptal işlemini başlattıktan sonra başka ISS'ye başvurup direkt baglatabilir miyim? Yok sa beklemek zorunda mıyım?

Bunu geçiş yapmak istediğiniz ISS'ye arayıp sormanız gerekli. Port ayarlamaları bazen 1 hafta, 10 gün sürebiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı