Superonline upload hızını mı artırdı?

Ben de o sebepten yeni ve kaliteli bir paket çıktığında bu konuda (Turkcell Superonline tarifesi kampanya bitmeden değişir mi?) yazıdığım şekilde;
Farklı bir operatöre geçerseniz ödersiniz fakat yeni bir kampanyaya (superonline içinde) geçerseniz olay şöyle gerçekleşir.
- Fatura gününüz 1'i olarak varsayalım. 1'inden bu zamana kadar kullandığınız eski tarife parasını ve bu zamandan sonra kullandığınız yeni tarifeyi harmanlıyorlar. Eski tarifeden yüksek yeni tarifeden düşük bir ücret geliyor geçiş yaptığınız ay içinde faturaya.
- Geçeceğiniz tarife 12 aylık taahhüte sahip olsun geçiş yaptığınızda eski kampanyanın taahhütü de eklenerek 17 ay taahhütlü olursunuz.
- Onun haricinde her ay sabit ücret ödersiniz 80 TL ise 80 TL
Bunları yapıp yeni tarifeye geçiyorum şu an 12 ay taahhütüm bulunmakta

İnternetin hayatın bir parçası olduğu dönemlerde internetin lüks olduğu bir yerdeyiz.
Ortalama sayılması gereken 100mb değerleri çok pahalı ve çok yüksek gözüküyor gözümüze. Bakalım daha ne sorunlar yaşayacağız, keşke tek sorun bu olsa ülkede...

200mbps kampanya yeni olduğundan dolayı böyle bir fiyat koymuşlar muhtemelen seneye bu da deli zamlanacaktır. Ben de aynı paketi kullanıyorum. Geçiş yapabiliyorsanız geçin bence aynı paraya saat sınırına takılmadan daha hızlı internet
Şöyle de bir durum var mesela turkcellin kendi sunucusuna hız testi yaptığımda download 400mbps oluveriyor ama başka herhangi bir sunucuya test yaptığımda 200 alıyorum. Turkcell hız testi yapınca "oha verdiğim paradan 2 kat daha hızlı internetim var" diye düşünmemizi mi istemiş acaba

Bir de şu acınası tabloya bakmak lazım 200 down/5 up normalde bu paket. Download güzel de upload çağ dışı be abi. Upload yüksek istiyorum diyorum o zaman da 50 down/ 20 up paketi alacaksınız diyor. Yüksek download ile yüksek upload bir arada yok. Ama 24 saat 100UP hız için 20TL almayı biliyorlar. Sanki hız taksiye atlayıp da geliyor öylesine pahalı. Yap kardeşim şöyle ayda 20 30TL farkla 200down / 20UP. Hani çok bir şey de istemiyorum 10'da 1I kadar up olsa yeter bence tüm paketlerde. Bu sözlerimi kendilerine bildirdiğimde de saçma sapan sözler ediyorlar alakasız alakasız Yani şu duruma bakın uploadımız 10 oldu diye göbek atar olduk. Yazık.

Son düzenleme:
Bir anda Upload hızım tavan yaptı. normal mi?

bir anda Upload hızım tavan yaptı normalmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…