Superonline VDSL ping vs Kablonet

Atraban

Centipat
Herkese merhaba.

Bir yıldır Kablonet 100Mbps internet kullanmaktayım ve iki hafta sonra sözleşmemiz bitiyor. Genel anlamda internetten memnunum, ortalama 97-98Mbps hız alıyorum ama oyunlar da yüksek ping aldıyorum. WoW gibi oyunlarda 70-90ms ping oluyor, IP havuzunda da değilim, sırft bu yüzden Kablonet kullanmak istemiyorum. Binamızda fiber hizmeti veren hiçbir firma yok. Ya Kablonet şle devam edeceğim ya da VDSL, aranızda VDSL kullanıp oyun oynayan arkadaşlar var mı? Mümkünse pinglerinizi özellikle WoW için paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet devam etmelisin bence en sorunsuz firma.

Bu yıl Kablonet'den Superonline'a geçtim 100 MB 10 upload alıyorum. Ve şu an gayet memunum. Ping değerleri olsun. Kablonet'te kablosuzda 600'den aşağı ping almıyordum. Superonline da 19 ms ve hiç kesinti yaşamadım şu ana kadar. Burada Kablonet çok kesiliyor bir de.

Turknet VDSL 75 Mbps'lik paket kullanıyorum.
Aktif olarak oynadığım oyunlardaki ping değerlerim:
LoL-Valorant-12
CS:GO-45
FIFA:43

Bu yıl Kablonet'den Superonline'a geçtim 100 MB 10 upload alıyorum. Ve şu an gayet memunum. Ping değerleri olsun. Kablonet'te kablosuzda 600'den aşağı ping almıyordum. Superonline da 19 ms ve hiç kesinti yaşamadım şu ana kadar. Burada Kablonet çok kesiliyor bir de.
Siz fiber kullanıyorsunuz bizim bulunduğumuz bölgede SuperOnline sadece vdsl olarak hizmet veriyor
Hangi şehirde yaşıyorsun ? Ping değeri genelde lokasyon durumu ile alakalıdır daha çok :)
İstanbul Anadolu yakası
Turknet VDSL 75 Mbps'lik paket kullanıyorum.
Aktif olarak oynadığım oyunlardaki ping değerlerim:
LoL-Valorant-12
CS:GO-45
FIFA:43
Hocam Türknet internet de araştırdığım kadarıyla piyango,

Herkese merhaba.

Bir yıldır Kablonet 100Mbps internet kullanmaktayım ve iki hafta sonra sözleşmemiz bitiyor. Genel anlamda internetten memnunum, ortalama 97-98Mbps hız alıyorum ama oyunlar da yüksek ping aldıyorum. WoW gibi oyunlarda 70-90ms ping oluyor, IP havuzunda da değilim, sırft bu yüzden Kablonet kullanmak istemiyorum. Binamızda fiber hizmeti veren hiçbir firma yok. Ya Kablonet şle devam edeceğim ya da VDSL, aranızda VDSL kullanıp oyun oynayan arkadaşlar var mı? Mümkünse pinglerinizi özellikle WoW için paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.
Türknet kullanabilirsiniz. VDSL ile iyi bir hizmet veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı