Superonline veya Uydunet altyapı talebi nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Bir Deliden Fazlası
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.795
B

Bir Deliden Fazlası

Ziyaretçi
2016 yılının Haziran ayında yeni yapılan bir apartmana taşınacağız, fakat binayı yaptıran adamın hiçbir şeyden haberi yok. Bende Superonline veya Uydunet altyapı talebinde bulunmak istiyorum fakat çevrede altyapı sadece sitelerde var. Bu durumla ilgili neler yapmam gerekiyor?

Merhaba,

Çevrenizde çok yakınlarda var ise ancak getiriyorlar. Bina daire sayısının fazla olması gerekiyor ve her dairenin imzaladığı yönetim dilekçesi gerekiyor. Yani herkes superonline fiber kullanıcaz derse getirirler. Onun dışında planlarında varsa, alt yapı gelir. Yoksa zor.

Merhaba,

Çevrenizde çok yakınlarda var ise ancak getiriyorlar. Bina daire sayısının fazla olması gerekiyor ve her dairenin imzaladığı yönetim dilekçesi gerekiyor. Yani herkes superonline fiber kullanıcaz derse getirirler. Onun dışında planlarında varsa, alt yapı gelir. Yoksa zor.
500mt. ileride yerde Superonline F/O yazan beyaz bir kapak var. Ek olarak çevremizde bulunan sitede de mevcut.

500mt. ileride yerde Superonline F/O yazan beyaz bir kapak var. Ek olarak çevremizde bulunan sitede de mevcut.

O zaman binadaki dairelerden Superonline'a geçmek istiyoruz diye imza toplayın ve başvurun, yakınsa getirirler diye düşünüyorum. Zaten firmaların, keşif ekiplerinde çalışan personeli hiç anlamıyorum. Eşimin annesi ve babasının oturduğu binada neredeyse sadece yaşlılar oturuyor ve internet aboneliği sayısı çok az. Superonline o apartmana fiber getirmiş ve sadece 2-3 abone var zannedersem. İstekte bulunanlara ise inatla getirmiyorlar :)

Uydunet altyapısı mevcut değilmiş. Talep ettim ancak olumsuz cevap aldım, şu anda Superonline'dan cevap bekliyorum.

Türk Telekom'a da mesaj attım ve bir gün sonra bana telefonla geri döndüler. Altyapı talep işlemlerinizi ofislerimize elektrik, su faturası vb. belgelerle dilekçe vermeniz gerekiyor dediler. Dilekçe vermem halinde kesin olarak altyapı yapılacak mı ve ortalama ne kadar sürer diye son sorumu sordum. Keşif başlar ve kesin olarak altyapınız ortalama 6 ay içinde yapılır dediler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı