Fiber altyapı talebi nasıl yapılır?

Peki herhangi bir talepte bulunmuş muydunuz yani soyle anlatayım 10 20 metre arkamda yeni evler yapılıyor ve o evlerin hepsine fiber internet cekiliyor ama benim bulundugum yer VDSL ve yani en fazla Telekom'u arayıp konustum ondan fazlasını yapmadım işe yarayacagını düşünmedigim için hala daha düşünmüyorum siz bir şey yapmış mıydınız fiber internetin gelmesi içn.
Şöyle söyleyeyim. TürkTelekom'a geçmeden fiber internete geçtim ben. Herhangi bir talebimiz de olmadı. Bir gün herkesten habersiz binaya girip kutuyu taktıklarını gördüm. Sonrasında başvuru yaptık TürkNet üzerinden. Sonrasında gelip bağladılar. Yani ilk fiberin gelmesinde binadan kimsenin talebi olmadı.

VDSL diyorum ama ilk bağlandığında 100mbps internet kullanırken fibere geçmeden hemen önce ise 65mbps'ye kadar düşmüştü. Hatta bir kötüleşme olduğu için öncelik vermiş olabilirler.

Peki herhangi bir talepte bulunmuş muydunuz yani soyle anlatayım 10 20 metre arkamda yeni evler yapılıyor ve o evlerin hepsine fiber internet cekiliyor ama benim bulundugum yer VDSL ve yani en fazla Telekom'u arayıp konustum ondan fazlasını yapmadım işe yarayacagını düşünmedigim için hala daha düşünmüyorum siz bir şey yapmış mıydınız fiber internetin gelmesi içn.

Hocam siteden çok proje olması gerekiyor diye bilyorum yani o bolgenin projede olması falan eğer proje içindeyse site falan hikaye bence bilmiyorum keske her yeri bir an once donusturseler fibere.
Bulunduğum mahalleyi cadde ortadan ikiye ayırıyor alt taraf daha kalabalık üst taraf daha sakin oraya gelmiş fiber tüm sokaklarda var bizim burada internet kullanmayan ev yok ama bizim burada hiçbir şey yok çok neye göre yapıyorlar bir türlü anlamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı