Türksat altyapısı olması yeterli ekstra bir altyapı olmasına gerek yok diye biliyorum. Fiber gibi değil. Ayrıca 25, Mbps aldıysan 4.99 mu 7.99 mu ne 1 günlük Nitro paketi alabilirsin. Ayda 5 defa.
Eğer TurkNet'in kendi alt yapısıysa mümkün. TurkNet kendi alt yapısında mümkün olan en yüksek Upload'ı veriyor. Hele bir de fiberse down veya up fark etmeksizin alt yapının verdiği en yüksek değeri alıyorsunuz.
Doğru, aynı fiyat olmasının sebebi 100Mbps'lik internetin yükleme hızının 20Mbps olması. Eğer 200Mbps indirme 20Mbps yükleme istiyorsanız onun fiyatı da 180TL.
Superonline 50Mbps/5Mbps ve TV+ paketini kullanıyorum, yurtiçi/yurtdışı ping sorunu yaşamadım. 50Mbps hızı her saat alabiliyorum.
Altyapısı Superonline'nin bu hafta yapıldı büyük ihtimalle destekler ben daha çok oyun oynayan bazen video yükleyen birisiyim upload 10 olup 200 MB mi alayım 20 olupda 100 mü alayım.
Altyapısı Superonline'nin bu hafta yapıldı büyük ihtimalle destekler ben daha çok oyun oynayan bazen video yükleyen birisiyim upload 10 olup 200 MB mi alayım 20 olupda 100 mü alayım.
Dostum 40 kez konu açtım forumda, paket kaybı sorunum var, indirme hızım sürekli düşüyor. Alt yapı var binamızda, 2 yıllık müşterileriyim hala kullanıyorum, modeminizi resetleyin geçer diyorlar, rezillik üstüne rezillik. Size yalan borcum yok, gidebilirsiniz.