Superonline vs TTNET

AlpTgin

Kilopat
TurkNet kullanıyordum. 1 haftalık uzun arıza sonrası hiçbir halt yapmamaları nedeniyle iptal ettim. Superonline mi TTNET mi sizce?

Altyapına göre değişir ben TTNET kullanıcısıyım ve gayet memnunum tek sıkıntısı biraz pahalı olması ama onu da verdikleri destekle karşılıyorlar.

TTNET kullanıcısıyım senelerdir. 1 sene içerisinde (elektrik kesilmeleri hariç) 1 kere internet kesintisi yaşadım o da router 8-9 senelik ttnet zyxel routerıydı. Artık beni bir sal dedi haliyle 😅. Bence gayet başarılı bir firma. Pek tabii benim kadar şanslı olmayanlar da var. O yüzden almadan önce etrafınızda kullananlardan bir bilgi almanızı tavsiye ederim.
Not: 1 sene dememin sebebi 2020 yılında uzun süremi evde geçirmemden ötürüdür. Her sene ortalama 2-3 kesinti yaşamışımdır.

24444 mbs destekliyor alt yapım. Diğer değerlere bakamadım malum net yok şuan. Fakat türk net de yaptığım testlerde 27 mbs download 1.9 mbs upload ve 30 MS ping değerim vardı. Steam download hızı 3 mbs. Şimdi fiyat önemli değil ama en iyi hizmeti en sorunsuz hangisi ile alırım o önemli benim için

Türk Telekom'un ADSL'in de zamanında çok sorun yaşadım. Bu dediğim zamanlar ama telefon hattınızın olması gerektiği zamanlardı. Şimdi nasıldır bilemem. Superonline fiber kullanıyorum 2 yıldan fazladır memnunum. Tabi bu tam bir eleştiri olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı