Superonline vs Türk Telekom

Seçiminiz hangisi? Neden?

• Oy verenlerin toplamı
    40
  • Anket kapandı .
merhaba
bend türk.net'i önermem. ben 1-2- yıl zor sabrettim. Bir kere ilgisiz müşteri hizmetleri. Arasan ulaşamazsın. Türk.net'te biraz daha uygun tarifeler var. Ama ben şahsen Türk Telekom kullanıyorum ve menunum.

Vodafone ne güne duruyor? Mükemmel paketleri ve fiyatı var, Vodafone paketlerine göz atın.. İki tane kazık firmaya bağlı kalmışsınız..
Hocam fiber mi kullanıyorsun sen? Hangi paket kaç TL? Arkadaşlar bu arda turknet hız açısından iyi ama müşteri memnuniyeti 0 valla. Altyapı destekliyor olsaydı belki turkneti düşünebilirdim.

Eğer ki Superonline'nın kendi fiber altyapısı var ise kesinlikle Superonline. İnternet çok stabil çalışıyor. Ping yok. Müşteri hizmetlerine birkaç dakika içinde bağlanabiliyorsunuz. Adamlar en az ayda 1 kez zili çalıp bir sıkıntınızın olup olmadığını soruyor. Tek sıkıntısı modemin sinyal gücünün az olması.

Özellikle online oyun oynuyorsanız, ping değerlerini önemsiyorsanız Türk Telekom Fiber memnun eder. Tabii altyapıya da bağlı. Şahsen beni memnun ediyor. 50Mbps'e kadar sınırsız paketi kullanıyorum. Taahhüt bitince 100Mbps'e çıkartacağım. Türk Telekom'un kurduğu altyapı 50Gbps destekliyor. Fakat ona uygun paketler maalesef yok. Parasını versem de alamıyorum. Bu durum zaten bütün ISS'ler de genel bir sıkıntı.

r.jpg

CS:GO Rekabetçi
Mirage-CT.jpg

T.jpg

Dayanamadım çıkarttırdım. TT Fiber 100Mbps'e kadar sınırsız.

Kablolu (CAT7)
st.png
Frankfurt.png

Kablosuz (5GHz)
WiFi-st.jpg

Son düzenleme:
Türk Telekom en kazık şirket olabilir. Kendim Superonline kullanıyorum, kopma tarzı sıkıntılar olmasa da genel olarak yavaş 24Mbps pakette. Türknet'e geçmeyi düşünüyorum.
1 Ay ücretsiz ben 1 ay ücretsiz siz kullanabilirsiniz. Lütfen bu kod ile başvuru yapın. "NYF17YQ71SYJ" İstanbul ümraniyede kullanıyorum. Memnunum adım onur k.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı