Superonline Wi-Fi 6 TP-Link EX530v modem iyi midir?

Merhaba, Huawei Wi-Fi 6 modem kullanıyorum. Gerek modemde yaşanan sorunlar, gerek paketimin hızını veremediği için modem değişikliği talep ettim. İlk başta özellikle ZTE modem talep ettim bugün gelecekler fakat ellerinde TP-Link ex 530v modem varmış. Galiba bu yeni bir modem. Acaba kullanıcı yorumları nasıl? ZTE kadar eder mi?

Bu cihaz mı?

Eğer buysa bu modem değil router. Bağlantı türünüz ne DSL mi, fiber mi?

Bilmiyorum ki hocam Superonline sitesinde sadece TP-Link bu modem var. Daha adam gelmedi modemi göremedik. Fiber kullanıyorum.

Bilmiyorum ki hocam Superonline sitesinde sadece TP-Link bu modem var. Daha adam gelmedi modemi göremedik. Fiber kullanıyorum.

Tamam fiberse olur, evinizde fiber için başka bir cihaz var değil mi? (ONT cihazı sanırım). O zaman olur yani router kullanacaksınız modem değil.

ONT cihazı deyince bir kaldım. Evimde tek içeri internet gitmesi için Deco X60 var. Bu olabilir mi?
Hayır. Ont, routerın küçüğü. Superonline yazar üstünde.
Foto attım, üstünde türk Telekom degil, Superonline yazar.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    38,1 KB · Görüntüleme: 398
Hayır. ONT, routerın küçüğü. Superonline yazar üstünde.

Yok. Biz de sadece bu modem ve deco var. Gelecek arkadaş telefonda elimde TP-Link var Huawei'den daha iyi onu size bağlatayım demiş ama anlamadım. Sitede başka TP-Link modemde gözükmüyor.

Hayır. Ont, routerın küçüğü. Superonline yazar üstünde.
Foto attım, üstünde türk Telekom degil, Superonline yazar.
He evet bu var hocam.

ONT cihazı deyince bir kaldım. Evimde tek içeri internet gitmesi için Deco X60 var. Bu olabilir mi?

O zaman sizin evinize binanın girişindeki fiber kutusundan ethernet kablosuyla internet geliyor, doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…