Evet. Huawei optixstar bu. OntHocam sizin görselini verdiğiniz cihaz buna benziyor. Bu değil mi?
Evet. Huawei optixstar bu. OntHocam sizin görselini verdiğiniz cihaz buna benziyor. Bu değil mi?
Evet. Huawei optixstar bu. ONT.
ONT var o zaman, bunu da routera bağlayarak evinize internet veriyorsunuz zaten. O zaman TP-Link'in önerilen cihazı da işinize yarar.
Bu cihaz, sinyali ethernete donüştürür. Bunda sorun yoktur muhtemelen. Routerı degistirirsin, sorun devam ederse ont'yi de değiştirirsin.Bu cihazın değişmesi lazım mı hocam? Yoksa benim sorun modem kaynaklı mıdır? Çünkü 1 ay önce geldiklerinde altyapınızda sorun yok falan demişlerdi de.
Kaliteli cihazsa sorun yok. Huawei gibi kronik gelmesin de.
Bu cihaz, sinyali Ethernet'e donüştürür. Bunda sorun yoktur muhtemelen. Routerı degistirirsin, sorun devam ederse ONT'yi de değiştirirsin.
Merhaba, Huawei Wi-Fi 6 modem kullanıyorum. Gerek modemde yaşanan sorunlar, gerek paketimin hızını veremediği için modem değişikliği talep ettim. İlk başta özellikle ZTE modem talep ettim bugün gelecekler fakat ellerinde TP-Link ex 530v modem varmış. Galiba bu yeni bir modem. Acaba kullanıcı yorumları nasıl? ZTE kadar eder mi?
Bu Superonline modemi kullanıyorum gayet güzel tek sorunu Superonline'ın sansür koyması.
Yav hocam herkes sansür sansür diyor. Nedir bu sansür?
Vallahi bende bir sorun yok gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.