Superonline Wi-Fi 6 TP-Link EX530v modem iyi midir?

ONT var o zaman, bunu da routera bağlayarak evinize internet veriyorsunuz zaten. O zaman TP Link'in önerilen cihazı da işinize yarar.

Evet. Huawei optixstar bu. ONT.

Bu cihazın değişmesi lazım mı hocam? Yoksa benim sorun modem kaynaklı mıdır? Çünkü 1 ay önce geldiklerinde altyapınızda sorun yok falan demişlerdi de.

ONT var o zaman, bunu da routera bağlayarak evinize internet veriyorsunuz zaten. O zaman TP-Link'in önerilen cihazı da işinize yarar.

Kaliteli cihazsa sorun yok. Huawei gibi kronik gelmesin de.

Bu cihazın değişmesi lazım mı hocam? Yoksa benim sorun modem kaynaklı mıdır? Çünkü 1 ay önce geldiklerinde altyapınızda sorun yok falan demişlerdi de.

Kaliteli cihazsa sorun yok. Huawei gibi kronik gelmesin de.
Bu cihaz, sinyali ethernete donüştürür. Bunda sorun yoktur muhtemelen. Routerı degistirirsin, sorun devam ederse ont'yi de değiştirirsin.

Bu cihaz, sinyali Ethernet'e donüştürür. Bunda sorun yoktur muhtemelen. Routerı degistirirsin, sorun devam ederse ONT'yi de değiştirirsin.

Tamamdır teşekkürler. Fırsat olursa ben yine ilgili arkadaşa da bir sormaya çalışayım.

Bu arada ONT cihaz hakkında da kusura bakmayın. Televizyonun arkasında duvarda kaldığı için o cihaz aklıma gelmedi. @777608 @chaturanga

Merhaba, Huawei Wi-Fi 6 modem kullanıyorum. Gerek modemde yaşanan sorunlar, gerek paketimin hızını veremediği için modem değişikliği talep ettim. İlk başta özellikle ZTE modem talep ettim bugün gelecekler fakat ellerinde TP-Link ex 530v modem varmış. Galiba bu yeni bir modem. Acaba kullanıcı yorumları nasıl? ZTE kadar eder mi?

Bu Superonline modemi kullanıyorum gayet güzel tek sorunu Superonline'ın sansür koyması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı