Superonline Yaptığı Yanlış

SLauGHTeRTR

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
2017 - 6 ayında TTNet kampanyam bittiği için 2 ay boyunca 89 TL fatura ödedim. Superonline aradılar bizde tamam dedik sonuçta Superonline kabloları ve Turk Telekom kabloları farklı olduğu için geçelim dedik. 4 aydır sorunsuz kullandık. Bir gün telefona haciz mesajı geldi. 20 senelik telefon hattımıza haciz gelmiş. 6 aydan beri 180 TL borcumuz varmış bu borç oldu sana 380 TL. Ben tabi bunu ödemek zorunda kaldım çünkü hergün faiz işliyordu.

Turk Telekom'a gittim. Genel merkezine Superonline hattı taşırken kampanyayı bozmuş bize 180 TL ceza kalmış tabi bizim haberimiz yoktu. Bu oldu sana 380 TL. İçinde avukat parası da var.
20 senedir her ay ödediğim hat için bana haciz geliyor. Superonline geçtiğimizde hiç bir şey ödemeyeceksiniz her şeyi bir ayarlayacağız demişlerdi. Bizde tamam dedik kabul ettik.
Turk Telekom hiç araştırmadan bana haciz yolluyor. Gittim kağıt çıkarttım. Ödediğim makbuzu alıp Superonline tüketici haklarına başvurup mahkemeye vereceğim.
Telefonda aradım Superonline siteleri bile bozuk. Dosyaları gönder bastığımda hata veriyor.
Bir şekilde gönderdim dosyaları bana attıkları mesaj bu:

"Diğer servis sağlayıcıda bulunan sözleşmelerinizle ilgili herhangi bir bilgi sağlanamayacağını belirtmek isterim. Tarafınıza aktarılan fatura bilgilendirmesinde herhangi bir hata mevcut değildir. Numara taşıma işlemleri herhangi bir ücret alınmadan sağlanmaktadır. Numara taşıma işlemi sırasında diğer servis sağlayıcıdan yansıyan ücretlendirme Türkcell Superonline sorumluluğunda değildir. Bu nedenle talebinize üzülerek olumlu yanıt veremiyorum. ''Tüketici Şikayetleri'' bölümünde oluşan hata nedeniyle dosya ekleyemediğinizi belirtmek isterim. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız sürmektedir. Dosya eklemeniz gereken durumlarda ''Talep ve Öneri'' bölümünden iletişime geçebilirsiniz. Turkcell Superonline ailesi olarak memnuniyetiniz bizim için önemlidir. Değerli vaktinizi bize ayırdığınız için teşekkür ederiz.
İyi günler dilerim."

Sonra ben sinirlendim. "Mahkemede görüşürüz yazdım." Ardından yine mesaj geldi.

"Talebinizi inceledim. Diğer servis sağlayıcınız ile ilgili tarafınıza yansıyan kampanya bedeli hakkında gerekli bilgilendirmenin yapıldığını görüyorum. Turkcell Superonline ailesinin önemli bir üyesisiniz, size hizmet vermeye devam etmek isteriz. Farklı bir konuda desteğime ihtiyacınız olursa size yardımcı olmak için buradayım. "
Bana robot mesajlar veriyor. İlk aradık %25 biz öderiz dediler sonra bunu yazıyorlar. Ben sıkıldım artık 380 TL az bir para değil. Sonuçta herkes daha az para vermek için geçiyor bu tür firmalara. Hem Superonline ve Turk Telekom birleşti diye bir dünya haber var birde bana böyle haciz geliyor.
Gideceğim mahkemeye vereceğim. Bu işler telefonda falan olmuyor konuşarak. Pazartesi ilk işim bu olacak. 380 TL az bir para değil. 70 TL veriyorum her ay Superonline.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi bazılarına göre değişir. GSM kısmını bilmem ama üçkağıtçılıklarına adım gibi eminim, tecrübe ettiğimiz için.

Ayrıca en iyi ISS konusunda size katılan çıkacak mı bilemem, ama ben asla katılmam. AKN kalkmasa bile, taahütsüz, 150 GB AKN, 100 Mbite kadar, hangi ISS o fiyata verebiliyordu da en iyi Türkcell oluyormuş onu anlamadım.

SÜPERonline;

Adsız.jpg

Son düzenleme:
Sosyal'in %90'ı katılır. Buraya katılacak bir dolu adam çağırabilirim ama yeri değil. TTnet mi en iyisiydi? Millet ödediği hızın çeyreğini bile alamazken. Uydunet mi? Varlığı bille belli olmayan. Kablonet mi? Kotalı olan.
En iyi İSS Turkcell'di.

Yıllardır TürkTelekom kullandım. Ne bir şikayetim oldu ne hız problemim. Ne taahhüt edildiyse verildi.

Tabi durunca sıkılıyor insan araştırırken "Süperonline" övgülerine inandım arayıp başvurumu yaptım. Daha sonra evrak olduğunu söylediler gittim sözleşmeleri de imzaladım. Buraya kadar tamam 1 hafta oldu ses yok 2 hafta oldu ses yok arıyorum internete ne oldu diye direkt bilgi yerine kayıt açılıyor maks. 48 saat içinde arayacaklar deniliyor ne arayan var ne soran tekrar arıyorum ne oldu bizim iş diye bilgi verilmiyor neyse 1 ay bekledim baktım olacak gibi değil iptal için aradım tekrar geçişi iptal ettirdim.

Aradan 2-3 ay geçti Süperonline beni aradı. Arayan hanımefendi departman olarak üsleriymiş galiba önceki durumu anlattım özellikle konunun takipçisi olacağını söyledi ona da tamam dedik 2 hafta öyle bekledim sonra pat mesaj "Talebiniz üzerine geçiş işleminiz iptal edilmiştir." Aradım tekrar niye iptal edilmiş diyorum kayıt açalıma dönüyor olay. Gerçi kayıt açıldı ama hâla neden iptal olmuş öğrenebilmiş değilim.

Daha geçen Mayıs Türknet'e geçiş için başvurdum 3 günde geçiş yapıldı mis gibi kullanıyorum şuan. AKK'de kalktı.

Ayrıca Türk Telekom'da ödediğim hızın hepsini aldım şu zamana kadar. (10 Yıllık aboneyim)

Kendi adıma hem TTNET hemde Superonline aboneliğim var annemin evinde TTNET kendi evimde superonline var. Bütün konuşmalarınız kayıt altında ben bi işlem yapacağım zaman yada aradıklarında karşıdaki kişiye aynı şeyi 2 3 kez sorarım teyit amaçlı Superonline bu tarz kampanyalarda cezayı ödüyor. Beni de aramışlardı hız konusuna gelirsek LOL ve PUBG oynayan birisiyim TTNET bu konuda Superonline a rakip olamaz evimde LOL'ü 9 pingle oynarken ttnet 18 19 ping çıkıyor 3 yıldır Superonline 4 yıldır TTNET kullanan biriyim internet hızı konusunda çok önde Turkcell ping durumunda ne düşme ne çıkma sabit kalır Turkcell biraz pahalıdır ama bana göre hak ediyor verdiği hız nedeniyle evde eşimin telefonu oğlumun tableti benim telefonum televizyonum ve bilgisayarım bütün hepsi aynı modeme bağlıyken bile oyunlarda ne lag ne ping bi sorun olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kötülüğünü ben internet için demiyorum, hepsi ya kötüdür ya ididir, yahu aynı kabloyu hattı kullanmıyorlar mı bunlar? Ben fiyat, AKK olduğu zaman dahi 150 GB avantajı, 100 Mb interneti 60 TL'ye vermeleri inanılmaz bir şey.

Ping ming dersek alın size süperonline ping sorunu diye aratırsanız kaç konu çıkar kim bilir? Bir tanesi örnek;
Süperonline ping sorunu

Yani sonuçta hepsi aynı kablodan geliyor, biri farklı kablo döşemiyor neyin tantanası anlamadım. Maddi olarak sıkıntım olmasa dahi, kan emicilere karşı gıcığım olduğu için yine tercih etmem. Kullanıcıların yanında olanı tercih ederim, benim mantığım buna uyuyor. Bu kadar basit.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı