Superonline Yaptığı Yanlış

Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama benim oturduğum yerde superonline altyapısı farklı. Kendileri döşedi sorundan bahsedersek TTNET kadar sorunlu yoktur superonline ile ttneti kıyaslaman bile yanlış superonline hızı açık ara önde tabi illaki sorunlar oluyor altyapıdan dolayı binadaki eski kablolar bile internet hızına etki ediyor. Fiber altyapılı olan yerlerde internet hızıda doğal olarak farklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam okumuyor musunuz, okuyup ta anlamıyor musunuz, ttnetten bahseden kim? Turknet diyoruz, F/P olarak intertetin AMD'si bana göre.

Süperonline hızı açık ara önde peki, kaç Mbit hız alıyorsunuz? Ben hızımı paylaştım önceki mesajlarda.

Ayrıca sizin orada döşediyse siz kullanın, heryerde var mı bir düşünün? Türknet'in de kendi döşediği bölgeler var. Ama bana bir yararı yok.

Fiber kullandığım için 95 99 megabit arası alıyorum LOL 9 ms ile oynuyorum filmlerde donma yaşamadan 1080p izleyebiliyorum. Wifiye 10 kişide bağlansa lag donma yavaşlama yaşamıyorum. Turknet hiç kullanmadım illaki iyidir hızlıdır ama bana göre kendi görüşüm superonline ile karşılaştırılamaz.

Ben Superonline kullanıyorum, memnunum. Tüm müşterilerde aynı hata olacak değil ya... Dostum git, sor, soruştur. Hakkını ara, vazgeçme.

Bana göre de karşılaştırılamaz, haklısınız, biri 150 GB AKK'li 189 TL, birinde AKK yok, 60 TL.
İkisi de 100 Mbps'a kadar.

200 GB AKK 100 Mbps hız + 250 kanallı Turkcell TV'ye aylık 100 TL veriyorum + AKK dolsa bile filmleri donmadan HD izleyebiliyorum 10 telefon 3 PC'de bağlansa Wifi'ye donmadan yavaşlamadan kullanabiliyoruz.

Paşa'ya katılıyorum. Turkcell en iyisiydi. Ama şu aralar Superonline bayrağı kaptı gibime geliyor. Eniştemde kaldığım zamanlar Torrent'te bunu bariz hissetmiştim.

Bu arada Slaughter Bey. Hukuki mücadelenizi sonuna kadar sürdürünüz. Yine de pek bir şey ummayın.

3 Ay Ücretsiz 3’lü Fırsat Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE burda kampayalar var. 80 TL'ye başlamıştım kampanyaya sonra kendileri arayıp hem AKK hem hızınızı arttıralım dediklerinde 100 TL oldu.
Kırmızının altında da limit olduğunu belirtmişler Onu okumadan bu işe girmek zaten sıkıntı + 150 TL üstünü ödemiyorlar diye biliyorum. Uyanık olursa insanlar okumadan iyice anlamadan bi işe kalkışmazsa kimse kimseye kazık atamaz bu devirde hak hukuk var. 3'lü kampanyalara bakacaksın Turkcell TV'li ilk 80 TL başladım. kampanya oldukça zaten arıyorlar bende kampanyaya uydum. Şu an 100 megabit hız 200 GB AKK fiber Turkcell TV'li aylık 99.90 TL ödüyorum faturamı yolliyim şuandada 80 TL'ye kampanya var hız arttırmakta altyapı destekliyorsa 5 10 TL artıyor fiyat çok bişey değil parasını sonuna kadar hak ediyor. Hak etmese bende iptal ettirir. Başka yere geçerdim bu tarz sorunlar çoğu yerde oluyor her yerde dediğim gibi fiber altyapı varsa superonline kadar hızlı internet yok aynısı GSM geçerli Tekirdağ'da Turk Telekomda 4G ile LOL oynayamazken Turkcell ile çok rahat lagsız oynayabiliyordum o yüzden telekomdan Turkcell'e geçtim neyse uzatmanın alemi yok. Turknet kullanabilirsiniz ama fiber varsa superonline candır.

Yani bana sundukları 25 Mbit 90 TL, ben kime güvenip geçecekmişim, ileride kampanya olur diye beklemeliyim o zaman. Sabit bir fiyat yaparsın, müşteri çekersin bu kadar basit. Oyun kayına gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…