Superonline Yaptığı Yanlış

Arkadaşlar kötülüğünü ben internet için demiyorum, hepsi ya kötüdür ya ididir, yahu aynı kabloyu hattı kullanmıyorlar mı bunlar? Ben fiyat, AKK olduğu zaman dahi 150 GB avantajı, 100 Mb interneti 60 TL'ye vermeleri inanılmaz bir şey.

Ping ming dersek alın size süperonline ping sorunu diye aratırsanız kaç konu çıkar kim bilir? Bir tanesi örnek;
Süperonline ping sorunu

Yani sonuçta hepsi aynı kablodan geliyor, biri farklı kablo döşemiyor neyin tantanası anlamadım. Maddi olarak sıkıntım olmasa dahi, kan emicilere karşı gıcığım olduğu için yine tercih etmem. Kullanıcıların yanında olanı tercih ederim, benim mantığım buna uyuyor. Bu kadar basit.
Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama benim oturduğum yerde superonline altyapısı farklı. Kendileri döşedi sorundan bahsedersek TTNET kadar sorunlu yoktur superonline ile ttneti kıyaslaman bile yanlış superonline hızı açık ara önde tabi illaki sorunlar oluyor altyapıdan dolayı binadaki eski kablolar bile internet hızına etki ediyor. Fiber altyapılı olan yerlerde internet hızıda doğal olarak farklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam okumuyor musunuz, okuyup ta anlamıyor musunuz, ttnetten bahseden kim? Turknet diyoruz, F/P olarak intertetin AMD'si bana göre.

Süperonline hızı açık ara önde peki, kaç Mbit hız alıyorsunuz? Ben hızımı paylaştım önceki mesajlarda.:D

Ayrıca sizin orada döşediyse siz kullanın, heryerde var mı bir düşünün? Türknet'in de kendi döşediği bölgeler var. Ama bana bir yararı yok.

Fiber kullandığım için 95 99 megabit arası alıyorum LOL 9 ms ile oynuyorum filmlerde donma yaşamadan 1080p izleyebiliyorum. Wifiye 10 kişide bağlansa lag donma yavaşlama yaşamıyorum. Turknet hiç kullanmadım illaki iyidir hızlıdır ama bana göre kendi görüşüm superonline ile karşılaştırılamaz.

200 GB AKK 100 Mbps hız + 250 kanallı Turkcell TV'ye aylık 100 TL veriyorum + AKK dolsa bile filmleri donmadan HD izleyebiliyorum 10 telefon 3 PC'de bağlansa Wifi'ye donmadan yavaşlamadan kullanabiliyoruz.

Nerde imiş o paket, ben bulamadım da.:rolleyes:

TURKCELL SUPERONLINE

Süper Hızlı İnternet - VDSL Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

Ayrıca konu sahibinin sorununa gelirsek, ne kadar üçkağıtçı firma oldukları bu aşağıdaki resimde görülmektedir.

upload_2017-10-1_15-16-4.png

3 Ay Ücretsiz 3’lü Fırsat Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE burda kampayalar var. 80 TL'ye başlamıştım kampanyaya sonra kendileri arayıp hem AKK hem hızınızı arttıralım dediklerinde 100 TL oldu.
Nerde imiş o paket, ben bulamadım da.:rolleyes:

TURKCELL SUPERONLINE

Süper Hızlı İnternet - VDSL Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

Ayrıca konu sahibinin sorununa gelirsek, ne kadar üçkağıtçı firma oldukları bu aşağıdaki resimde görülmektedir.

Eki Görüntüle 261548
Kırmızının altında da limit olduğunu belirtmişler :D Onu okumadan bu işe girmek zaten sıkıntı + 150 TL üstünü ödemiyorlar diye biliyorum. Uyanık olursa insanlar okumadan iyice anlamadan bi işe kalkışmazsa kimse kimseye kazık atamaz bu devirde hak hukuk var. 3'lü kampanyalara bakacaksın Turkcell TV'li ilk 80 TL başladım. kampanya oldukça zaten arıyorlar bende kampanyaya uydum. Şu an 100 megabit hız 200 GB AKK fiber Turkcell TV'li aylık 99.90 TL ödüyorum faturamı yolliyim şuandada 80 TL'ye kampanya var hız arttırmakta altyapı destekliyorsa 5 10 TL artıyor fiyat çok bişey değil parasını sonuna kadar hak ediyor. Hak etmese bende iptal ettirir. Başka yere geçerdim bu tarz sorunlar çoğu yerde oluyor her yerde dediğim gibi fiber altyapı varsa superonline kadar hızlı internet yok aynısı GSM geçerli Tekirdağ'da Turk Telekomda 4G ile LOL oynayamazken Turkcell ile çok rahat lagsız oynayabiliyordum o yüzden telekomdan Turkcell'e geçtim neyse uzatmanın alemi yok. Turknet kullanabilirsiniz ama fiber varsa superonline candır.

Yani bana sundukları 25 Mbit 90 TL, ben kime güvenip geçecekmişim, ileride kampanya olur diye beklemeliyim o zaman. Sabit bir fiyat yaparsın, müşteri çekersin bu kadar basit. Oyun kayına gerek yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı