Superonline yavaşlama sorunu

ozcan sevim

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler. Süperonline'da 100 Mbit hızlı paket kullanıyoruz bazenleri indirme hızı Steam'de 6-7 mb/s arasında değişiyor ama bazen de 1.6 mb/s nin üstüne çıkmıyor Speedtest yaptığımda hızı çok yavaşlatıyorlar aylık kotamız 250GB bittiğinde joker AKK alıyoruz (böyle ucuza geliyor maximum 160 TL) şimdiki testte 25Mbps görmüş hız ama 9MBps'e kadar düştüğü de oluyor.
superonline.jpg

Aynı anda kullanım oluyorsa yani kaç kişi kullandığına bağlı olarak hızı kullanıcı sayısına göre bölüyor olabilir. Kimse bir şey indirme yapmazken deneyin. Steam sunucularında da sorun olabiliyor yani ben 100 Mbps kullandığımda 10-11 arası indirirken bazen 6-7'ye düşebiliyordu. Bir de kablo ile bağlısınız değil mi?

Öncelikle herkese iyi günler. Süperonline'da 100 Mbit hızlı paket kullanıyoruz bazenleri indirme hızı Steam'de 6-7 mb/s arasında değişiyor ama bazen de 1.6 mb/s nin üstüne çıkmıyor Speedtest yaptığımda hızı çok yavaşlatıyorlar aylık kotamız 250GB bittiğinde joker AKK alıyoruz (böyle ucuza geliyor maximum 160 TL) şimdiki testte 25Mbps görmüş hız ama 9MBps'e kadar düştüğü de oluyor. Eki Görüntüle 488287
bende de aynısı oluyor sadece kardeşim kullansa bile bir lol maçına girdiğimde 200 ms pingle oynuyorum. Mbps olarak ta 1.35 mbps'ye kadar iniyor.

Aynı anda kullanım oluyorsa yani kaç kişi kullandığına bağlı olarak hızı kullanıcı sayısına göre bölüyor olabilir. Kimse bir şey indirme yapmazken deneyin. Steam sunucularında da sorun olabiliyor yani ben 100 Mbps kullandığımda 10-11 arası indirirken bazen 6-7'ye düşebiliyordu. Bir de kablo ile bağlısınız değil mi?
Geç cevap için kusura bakmayın. Modemle bilgisayarımın mesafesi 10 adım ama ben extender kullanıyorum onu da kabloyla bilgisayarıma bağlıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı