Superonline yüksek ping problemi

Leonmacion

Hectopat
Ağustos başında Superonline baglattik ilk ay gayet güzeldi 2-3 kişi internete bağlansa bile ping çıkmıyordu. Çıksa da rahatsız ettiriyordu fakat son günlerde aşırı derecede arttı pingim. Oyun oynayamiyorum LOL'de pingim 100 aşağısına inmiyor. Apex'te lagdan hareket edemiyorum, neden böyle oldu bileniniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için buraya konu açmadan önce superonline müşteri hizmetlerini arayıp konuşman gerekiyordu. Bunu bir dene sorununu anlat. Onlar tarafından kontroller yapılsın. Belki altyapında veya mahallende olan geçici bir problem vardır. Onun dışında sorunun hala devam ediyorsa bilgisayarın yazılımların vb. kontrol edilir.

Ağustos başında Superonline baglattik ilk ay gayet güzeldi 2-3 kişi internete bağlansa bile ping çıkmıyordu. Çıksa da rahatsız ettiriyordu fakat son günlerde aşırı derecede arttı pingim. Oyun oynayamiyorum LOL'de pingim 100 aşağısına inmiyor. Apex'te lagdan hareket edemiyorum, neden böyle oldu bileniniz var mı?
Müşteri hizmetlerini ara ve sinyal değerlerini ölçmelerini işte. Zamanla sinyal değerleri artıyor ve performansı etkiliyor. Normal değerler 20lerdi sanırım. Derdini anlat büyük ihtimal bakacakları ilk yer sinyal değerlerin olacaktır. Ama yine de sen sinyal değerleri konusunu hatırlat. Her temsilci aynı akılda çalışamayabiliyor. Eğer bir problem varsa sinyallerinde teknik servis ücretsiz bir şekilde gelip sinyal değerlerini normale çekiyor.

100'lü ip bloğundamısın diye sorucaksın müşteri temsilcisine, eğer öyleyse çıkmak istediğini söyle. Keyifli oyunlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı